Νίκος Οικονομόπουλος: Η απάντηση των συνεργατών του στους εργαζόμενους του Κέντρου Αθηνών!

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Κέντρο Αθηνών, ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας και μεγάλης επιτυχίας.

Η αιφνιδιαστική απόφαση του ταλαντούχου ερμηνευτή εξέπληξε τους πάντες, αφού το σχήμα κανονικά έπρεπε να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του τον ερχόμενο Μάρτιο.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ωστόσο, ήρθε και η απάντηση των εργαζομένων του νυχτερινού μαγαζιού, οι οποίοι φαίνεται να είναι εξοργισμένοι με τον Νίκο Οικονομόπουλο, καθώς, όπως επισημαίνουν, τους άφησε ξεκρέμαστους, όπως και τις οικογένειές τους.

Λίγη ώρα αργότερα, η ομάδα του δημοφιλούς τραγουδιστή, οι άνθρωποι που είναι οι πιο στενοί του συνεργάτες, έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό του, αφού οι περισσότεροι εξ αυτών είναι μαζί του εδώ και 14 χρόνια.

Διάβασέ το αναλυτικά:

«Δουλεύουμε με τον Νίκο Οικονομόπουλο εδώ και 14 χρόνια και για εμάς είναι ο «Νίκος» γιατί μας έκανε με τη στάση του, την ευγένεια και τη γενναιοδωρία του όλα αυτά τα χρόνια να τον αισθανόμαστε δικό μας άνθρωπο. Εκτός από άψογος καλλιτέχνης, έδωσε και σε εμάς τη χαρά να δουλεύουμε σε πάντα γεμάτα μαγαζιά και κάθε βράδυ να μοιραζόμαστε την επιτυχία του. Πάντα σωστός, πάντα δοτικός και πάντα δίκαιος, χαρακτηριστικά εξίσου σημαντικά με το ταλέντο του, γι’ αυτό και σεβόμαστε την απόφασή του και λυπούμαστε για τα ψέματα που ειπώθηκαν, αλλά είμαστε δίπλα του, όπως ήταν και είναι και εκείνος δίπλα σε εμάς εδώ και χρόνια. Είσαι δυνατός και οι δοκιμασίες είναι για τους δυνατούς. Νίκο σε αγαπάμε! Η ομάδα σου».

Μετά το δριμύ “κατηγορώ” στον Νίκο Οικονομόπουλο για την ξαφνική φυγή του από το Κέντρο Αθηνών, ήρθε η υποστήριξη προς το πρόσωπό του.

Read More

And More