Νίκος Οικονομόπουλος: Οι βουτιές στη Μύκονο και η αποκάλυψη για την παρέα που τον συνόδευε – Βίντεο

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Νίκος Οικονομόπουλος αποφάσισε να κάνει μία μίνι απόδραση στη Μύκονο.

Ο γνωστός τραγουδιστής που συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, , αποφάσισε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να κάνει τις πρώτες τους βουτιές για φέτος στο νησί των ανέμων.

Ο Νίκος Οικονόμοπουλος επισκέπτεται αρκετά συχνά το νησί, αφού είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ και ιδιαιτέρως του τζετ σκι. Αυτή τη φορά όμως, φαίνεται πως είχε και παρέα μαζί του, καθώς ο φωτογραφικός φακός του Mykonos Live Tv εντόπισε τον γνωστό καλλιτέχνη να χαίρεται τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά του κυκλαδίτικου νησιού μαζί με την παρέα του, η οποία απαρτιζόταν από τρεις κοπέλες,  που μαγνήτισαν όλα τα ανδρικά βλέμματα.

Και ο Νίκος Οικονομόπουλος όμως, τράβηξε τα βλέμματα των γυναικών πάνω του, αφού όπως θα δεις διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην εγχώρια showbiz.

Μετά την κυκλοφορία του εν λόγω βίντεο, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν ότι η μια από τις κοπέλες που βρίσκονταν στην παρέα του, είναι η νέα του σύντροφος, κάτι που όμως δε φαίνεται να ισχύει.

Το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας το βίντεο θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις καθώς φαίνεται ότι είχε κάποιες παραπάνω πληροφορίες.

“Ήταν σε μία ευρύτερη παρέα 5-6 ατόμων. Όντως ήταν ένα κορίτσι που έκλεψε τα βλέμματα αλλά ο Νίκος δεν είναι σε σχέση, είναι μόνος του εδώ και καιρό και γι’ αυτό είναι και αρκετά επιλεκτικός. Έτσι μου λένε οι πληροφορίες μου” ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Read More

And More