Νίκος Οικονομόπουλος: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το Κέντρο Αθηνών [video]

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο Νίκος Οικονομόπουλος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Κέντρο Αθηνών ύστερα από τρία χρόνια συνεργασίας και μεγάλης επιτυχίας. Η αιφνιδιαστική αποχώρηση του ταλαντούχου ερμηνευτή εξέπληξε τους πάντες, αφού το σχήμα κανονικά έπρεπε να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του τον ερχόμενο Μάρτιο.

Το πρωί της Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στην εκπομπή “Happy Day” αποκάλυψαν τι ήταν αυτό που συνέβη και έφερε την τελική ρήξη μεταξύ του Νίκου Οικονομόπουλου και του επιχειρηματία που έχει το μαγαζί. Όλα ξεκίνησαν στην αρχή της σεζόν, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας πρότεινε στον τραγουδιστή να συνεργαστεί με ακόμα ένα μεγάλο καλλιτέχνη, με το όνομα της Πάολα να είναι το επικρατέστερο. Ωστόσο, ο Νίκος Οικονομόπουλος αρνήθηκε την εν λόγω πρόταση, αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατάει μόνος του το μαγαζί.

Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής και τον Κώστα Φραγκολιά αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε τον έντονο καυγά ανάμεσά τους ήταν το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας ζήτησε από τον Νίκο Οικονομόπουλου μείωση του μισθού του, δεδομένης της κρίσης που υπάρχει στην νυχτερινή Αθήνα, με πολλά μαγαζιά να κατεβάζουν ρολά ή να μειώνουν τις ημέρες των εμφανίσεων τους. Εκείνος αρνήθηκε και έτσι ήρθε το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν πρόκειται να εμφανιστεί ούτε αύριο και μεθαύριο στο Κέντρο Αθηνών παρά τις κρατήσεις που υπάρχουν.

Read More

And More