Νίκος Οικονομόπουλος: Σοκαρισμένος μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του στην Βούλα – Νέες λεπτομέρειες

Θύμα διάρρηξης έπεσε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Νίκος Οικονομόπουλος. Διαρρήκτες εισέβαλαν στην μονοκατοικία του στην Βούλα και έκαναν το σπίτι άνω κάτω, ψάχνοντας για χρήματα και αντικείμενα αξίας, την ώρα που εκείνος εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο Fantasia Live.

Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και έδωσε νέες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως όλα δείχνουν ότι πρόκειται για επαγγελματίες του είδους, που τον είχαν παρακολουθήσει και γνώριζαν τις ώρες που εκείνος θα λείπει. Οι διαρρήκτες απενεργοποίησαν με ιδιαίτερο τρόπο τα συστήματα ασφαλείας και έψαξαν όλο το σπίτι για χρήματα και αντικείμενα αξίας, ενώ έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. 

 

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Ναταλία Αργυράκη μίλησε με τον Νίκο Οικονομόπουλο και ανέφερε πως ο τραγουδιστής ήταν πολύ στεναχωρημένος και σοκαρισμένος με το συμβάν. Ωστόσο παραμένει αισιόδοξος πως οι Αρχές θα καταφέρουν να βρουν τη σπείρα που εισέβαλε στο σπίτι του.

Στην μονοκατοικία του στην Βούλα υπήρχαν κάμερες, ενώ ο τραγουδιστής έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία.

Read More

And More