Νίκος Οικονομόπουλος: Συνεχίζει να παρουσιάζει δύσπνοια και πυρετό -Πώς κόλλησε κορονοϊό ο τραγουδιστής;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και τα συμπτώματά του επιδεινώθηκαν.

Πηγή κοντά στο περιβάλλον του 37χρονου τραγουδιστή υποστήριξε στο TLIFE ότι παρουσίασε επιπλοκές της covid και ειδικότερα δυσκολία στην αναπνοή, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Διάβασε εδώ επίσης:

Νίκος Οικονομόπουλος: Όσα δήλωνε για τον κορονοϊό πριν την νοσηλεία του στο νοσοκομείο

 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα Cyclades24, ο Νίκος Οικονομόπουλος γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα παρόμοια με αυτά του ιού. Έκανε τεστ και αφού βρέθηκε θετικός, παρέμεινε σε καραντίνα σπίτι του.  Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του παρουσίασε επιπλοκές καθώς είχε έντονη δυσκολία στην αναπνοή και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε απλή κλίνη Covid του «Ευαγγελισμού».  O τραγουδιστής παρακολουθείται στενά από το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει δύσπνοια και είναι εμπύρετος. 

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και φαίνεται να το πλήρωσε ακριβά πηγαίνοντας στη Μύκονο ανεμβολίαστος, σε ένα νησί με σημαντική διασπορά από την έναρξη της τουριστικής περιόδου έως και σήμερα. 

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Νίκου Οικονομόπουλου στη Μύκονο

credits: NDP

Read More

And More