Νίκος Ορφανός – Αντιγόνη Παφίλη: Έγιναν γονείς!

Το μικρό τους αγγελούδι κρατάνε στην αγκαλιά τους από σήμερα το πρωί, ο ηθοποιός και βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Ορφανός, και η σύζυγός του δημοσιογράφος, Αντιγόνη Παφίλη.

Η Αντιγόνη, έφερε στον κόσμο σήμερα το πρωί το γιο τους, με φυσιολογικό τοκετό, στο μαιευτήριο Έλενα και όπως μαθαίνουμε, ήταν μια συνειδητή επιλογή και των δυο να γεννηθεί το μωρό τους σε δημόσιο μαιευτήριο.


Το μωρό χαίρει άκρας υγείας και γεννήιηκε 3.320, κάνοντας ευτυχισμένους τους γονείς τους που επιτέλους είδανε το προσωπάκι του μωρού τους, κάτι που περίμεναν 9 ολόκληρους μήνες!

Η δημοσιογράφος είχε γράψει για το μωρό της στο προσωπικό της blog antoulasstories λίγες μέρες πριν γεννήσει:

“Είναι οι μοναδικοί 9 μήνες που θα κουβαλώ συνέχεια μαζί μου, το μωρό μου. Είμαστε ένα μέχρι τη στιγμή που θα βγει στον κόσμο και απο εκεί και πέρα, απλά θα στέκομαι δίπλα του, από πίσω να τον βλέπω και να είμαι εκεί, όταν αυτός θα το ζητά. Και πραγματικά απολαμβάνω αυτές τις στιγμές της ηρεμίας που μου χαρίζει. Έχει το πάνω χέρι αυτός ο άντρας στη ζωή μου. Ότι θέλει αυτός γίνεται… και από τόσο νωρίς!
Νομίζω ότι όχι μόνο μας ακούει και μαθαίνει τις φωνές μας, αλλά αντιδρά και στις προσπάθειες μου για επικοινωνία. Μπορεί να με πεις και υπερβολική, το ξέρω, αλλά κάθε φορά που σκουντάω την κοιλιά μου, με το συνθηματικό μας, τσουπ μου δίνει μία κλωτσιά”

Πριν λίγες μέρες ο Νίκος, είχε δημοσιεύσει φωτογραφία, με λεπτομέρειες από τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου του γιου του!

Το TLIFE, τους εύχεται, να τους ζήσει!

Read More

And More