Νίκος Πολυδερόπουλος: Αυτή είναι η πιο δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει στο «Τατουάζ»!

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή στο TV Έθνος και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποια είναι η πιο δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που ζήτησε συγγνώμη από τη γυναίκα που υποδύθηκε την μητέρα του.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Σε ορισμένες σκηνές βλέπουμε ότι ζείτε πολύ έντονα τον ρόλο σας. Ακολουθείτε σκηνοθετικές οδηγίες ή είναι μια δική σας πρόταση αυτό που βλέπουμε;

«Είναι μια δική μου πρόταση. Βέβαια εννοείται ότι οι σκηνοθέτες παίρνουν την τελική απόφαση. Το να βγω και να κρεμαστώ στα κάγκελα του 6ου ορόφου καταλαβαίνετε δεν είναι λογικό. Έγινε ύστερα από πίεση δική μου στους σκηνοθέτες μου να με αφήσουν. Γιατί θεωρώ ότι πρέπει να ζήσεις κάτι έντονα και να το δώσεις στον κόσμο να το καταλάβει μέσα από το συναίσθημα και από τη λάμψη των ματιών σου».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή σας;

«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να αντικρίσω τη μητέρα μου έπειτα από 19 χρόνια. Ο στεγνός δολοφόνος Ορφέας, σαν να βλέπει μπροστά του μια αρκούδα που είναι έτοιμη να κατασπαράξει ένα παιδάκι 7 χρονών. Ε, λοιπόν έβαλα στο μυαλό μου ότι είμαι 7 χρονών. Και πίεσα τον εαυτό μου να κάνει πραγματικότητα τη συγκεκριμένη σκηνή, ότι δηλαδή αυτή η γυναίκα σκότωσε τον πατέρα μου. Ήταν η πιο δύσκολη σκηνή μέχρι σήμερα, γιατί ήταν τέτοιο το συναίσθημα, που δεν μπορούσα να ηρεμήσω για καμιά ώρα περίπου, θυμάμαι μάλιστα ότι την ίδια στιγμή κλαίγανε ο σκηνοθέτης, ο βοηθός σκηνοθέτης και ο κάμεραμαν από αυτό που βγήκε προς τα έξω. Σημειωτέον, τη γυναίκα που υποδύθηκε τη μητέρα μου, επειδή επηρεάστηκα τόσο πολύ από τον ρόλο, δεν μπορούσα να τη βλέπω καθόλου. Της ζήτησα συγνώμη, της εξήγησα πώς ένιωθα, προκειμένου να με καταλάβει»

Read More

And More