Νίκος Πολυδερόπουλος: Ξένοιαστες στιγμές με τον αδελφό του! Φωτογραφίες

Την περσινή τηλεοπτική σεζόν έκανε επιτυχία παίζοντας στον Τατουάζ, τον Ορφέα, τον πιο… δημοφιλή κατα συρροήν δολοφόνο. Φέτος ο Νίκος Πολυδερόπουλος παίζει στη θεατρική παράσταση “Βρε καλώς τους”, στο θέατρο Βρετάνια, στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου, του Παύλου Χαϊκάλη και της Μαρίας Σολωμού!

Ο Νίκος έχει άλλα τρία αδέλφια το Πάρη, τον Παντελή και τον Παναγιώτη και τους έχει τεράστια αδυναμία! Ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε τον ηθοποιός μαζί με τον αδελφό του Παντελή, να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην ηλιόλουστη Γλυφάδα! Τα δυο αδέλφια ήπιαν τον καφέ τους και περπάτησαν για αρκετή ώρα στους δρόμους της Γλυφάδας!

 

Λίγα λόγια για την παράσταση “Βρε καλώς τους”

Ένας Ρομά, ο Λάκης Λαζόπουλος, ψάχνει να βρει πού μπορεί να εγκαταστήσει το τροχόσπιτο του και όλη του την οικογένεια. Ένας αριστερός εύπορος καθηγητής, ο Παύλος Χαϊκάλης, που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αφού στριμώχνεται κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού talk show, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα φιλοξενίας στην πολυτελή κατοικία του, σε όποιον… Ρομά έχει ανάγκη…
Έτσι ξεκινάει η πιο ξεκαρδιστική συνύπαρξη αυτού του χειμώνα:
Λάκης Λαζόπουλος, Παύλος Χαϊκάλης, το αχτύπητο δίδυμο της κωμωδίας, το οποίο απογειώνει, με έναν μαγικό σκηνοθετικό τρόπο, ο έτερος μετρ της κωμωδίας, Πέτρος Φιλιππίδης. Το θέατρο στις πιο ευτυχισμένες του στιγμές.
Η Μαρία Σολωμού στον κυρίαρχο ρόλο της «κουλτουριάρας» συζύγου του καθηγητή και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος, για τις ανάγκες της δικής του ζωής, υποδύεται τον Ρομά για να εξασφαλίσει κι αυτός στέγη.
Και η ιστορία έχει απρόβλεπτο τέλος…

Read More