Νίκος Πολυδερόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Βαλάσια Συμιακού

Μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή έκανε ο Νίκος Πολυδερόπουλος ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ. 

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστεί αλλά και τον ρόλο του στο “Μαύρο Ρόδο” ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στον Ισίδωρο Φίκαρη και την εκπομπή “Γειά σου” αποκαλύπτοντας την πιο δύσκολη στιγμή από τα γυρίσματα αλλά και την επιθυμία του να κάνει τη δική του οικογένεια.

«Στο “Μαύρο Ρόδο” η πιο δύσκολη σκηνή που είχα, ήταν αυτή του χειρουργείου γιατί είχε περάσει κι εγώ κάτι παρόμοιο. Μου έφερε αναμνήσεις από το παρελθόν και δεν ήταν πολύ ωραία η στιγμή. Δυσκολεύτηκα αλλά, παίρνοντας αυτές τις εικόνες από το παρελθόν μπόρεσα να τις βάλω στη σκηνή» ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος και πρόσθεσε,  «Οι ερωτικές σκηνές μετά από κάποια χρόνια δεν είναι τόσο αμήχανες. Είναι μια δουλειά κι αυτό».

«Πηγαίνοντας στο Άγιο Όρος, με αναζητώ, με βρίσκω όταν με χάνω. Πολλές φορές πηγαίνοντας εκεί νιώθω μια αυτογνωσία, αυτό είναι και φυσικά η αγάπη που προσφέρει η θρησκεία μας» είπε σε άλλο σημείο για τη σχέση του με τη θρησκεία και τις επισκέψεις του στο Άγιο Όρος.

Τέλος, αναφορικά με την προσωπική του ζωή ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε,  «Εγώ την προσωπική μου ζωή την κρατάω μακριά από τη δημοσιότητα, οι παπαράτσι όχι. Το έχει αυτό η δουλειά μας. Δεν μου κάνει ούτε αρνητικό, ούτε θετικό. Το προσωπικό θέλω να το κρατάω προσωπικό. Η φωτογραφία που ανέβασα από τα γενέθλιά μου ήταν γιατί ήθελα να δείξω ποιους ανθρώπους έχω κοντά μου.  Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου να παντρεύεται και να κάνει οικογένεια. Όλα στην ώρα τους όμως».

 

Read More

And More