Νίκος Πορτοκάλογλου: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό του! Φωτογραφίες

Όλοι να γνωρίζουμε τον Νίκο Πορτοκάλογλου μέσα από τα υπέροχα τραγούδια που έχει γράψει και ερμηνεύσει αλλά και από τις μοναδικές συνεργασίες του. Λίγοι όμως ξέρουν πως ο καταξιωμένος τραγουδοποιός ζει έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο με την επί 35 χρόνια σύζυγό του, Μαρίνα. Η διάρκεια του γάμου τους, μάλιστα, είναι σχεδόν ίδια με όσα χρόνια εκείνος υπηρετεί την μουσική. Είναι δίπλα του σε όλη την πορεία του, η μούσα του και το στήριγμά του!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” τον Νίκο Πορτοκάλογλου μαζί με τη σύζυγό του Μαρίνα σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να κάνουν τα ψώνια τους. Αυτή είναι μια από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι μαζί!

Δες φωτογραφίες:

“Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε μια παράσταση του Σαββόπουλου. Ήταν φίλη μια φίλης. Ήταν ήδη με κάποιον. Με κάποιον φίλο μου. Οπότε για πολλά χρόνια ήμασταν σε μια κοινή παρέα. Ήμασταν φίλοι. Η παρέα μετά διαλύθηκε και μετά από καιρό βρεθήκαμε πια και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι”, είχε πει ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε παλαιότερη συνέντευξή του. “Ήταν περιπετειώδες. Ήταν με πολλά μπρος πίσω. Μάλιστα σε μια φάση από αυτές που είχαμε χωρίσει έγραψα τα “Ψέματα”. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι οφείλεται τελικά για το ότι γύρισε σε μένα. Συμπληρώνουμε γύρω στα 35 χρόνια γάμου. Συνολικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί», συνέχισε.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More