Νίκος Πουρσανίδης: Σπάνια εμφάνιση με την κούκλα σύζυγό του και τον γιο τους! [pic]

Τα Καινούργια ρούχα του βασιλιά, ένα από τα πιο διαχρονικά και δημοφιλή παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ανεβαίνει στο Θέατρο Αλίκη, με μια ομάδα γνωστών και αγαπημένων συντελεστών, έχουν στόχο να γεμίσουν με γέλιο, μαγεία και ποίηση τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Ο εξαιρετικός στιχουργός Παρασκευάς Καρασούλος δούλεψε τη θεατρική διασκευή και τα τραγούδια της παράστασης μαζί με τον Νίκανδρο Σαββίδη, νέο συγγραφέα με θητεία στο παιδικό θέατρο στην Κύπρο. Ο νέος συνθέτης Μιχάλης Καλογεράκης έντυσε με το αποδεδειγμένο ταλέντο του την παράσταση και τα τραγούδια της με τη μουσική του, γεμίζοντάς την χρώματα, ενώ ο Φοίβος Δεληβοριάς τραγούδησε δύο από τα πιο όμορφα τραγούδια που «παίζουν» στο έργο.

Ο πολυαγαπημένος μικρών και μεγάλων Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, στην παράσταση Τα Καινούργια ρούχα του Βασιλιά, είναι ο Βασιλιάς και… ο σκηνοθέτης της. Μαζί του στη σκηνή εμφανίζονται οι: Τάσος Παλαντζίδης, Αριέττα Μουτούση, Δανάη Μπάρκα, Λευτέρης Βασιλάκης, Σταύρος Ράγιας και Παντελής Καλογεράκης.

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του έργου, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” και να καταχειροκροτά τους συντελεστές. Ανάμεσα στους διάσημους Έλληνες που έδωσαν το “παρών” , ο φωτογραφικός φακός του TLIFE που ήταν εκεί απαθανάτισε τον Νίκο Πουρσανίδη και την Κατερίνα Παπαδοπούλου σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γιο τους.

Το ζευγάρι των ηθοποιών έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια!

Read More

And More