Νίκος Ρωμανός: Ποιος είναι ο τραγουδιστής που τον λένε “φαινόμενο”;

Μπορεί να μην είναι πρώτο όνομα αλλά πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για τον τραγουδιστή φαινόμενο που σε λίγο καιρό θα κάνει μεγάλη αίσθηση,αφού το ιδιαίτερο στυλ του τον έχει κάνει ήδη γνωστό αλλά και όπου εμφανίζεται, γεμίζει τα μαγαζιά!

Ο Νίκος Ρωμανός έχει καταγωγή απο την Πάτρα και την Κύπρο και η ιστορία του είναι πολύ γλυκιά! Το 2001 εμφανίστηκε ένα πολύ γλυκό παιδί με πραγματικά πολύ ιδιαίτερη φωνή, ήταν ο Νικόλας με την μεγάλη επιτυχία “Τυφώνες” στην συνέχεια μπήκε στην ζωή του Εύη Δρούτσα και κατάφερε να μπεί στη δισκογραφία κυκλοφορώντας τον πρώτο του δίσκο με τίτλο το μικρό του όνομα, “Νικόλας” από την MINOS – EMI μόλις στα 20 του χρόνια. Μέσα στον δίσκο αυτό, ακούσαμε τη μεγαλύτερή του επιτυχία με τίτλο “Τυφώνες” αλλά και το πολύ αγαπημένο “Λάθος”.

Γύρω στο 2007 με 2008 κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Ρώτησα την αμμουδιά”, μια υπέροχη μπαλάντα. Επίσης έκανε επιτυχημένες εμφανίσεις σε Γιάννενα και όχι μόνο.
Εν έτη 2012 ξεκινάει επανέρχεται με δυο promo single που αποτελούν επανέκδοση των δυο πολύ γνωστών “Συγνώμη μάνα μου” αλλά και το “Αγάπη μου”.
Συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ στις 27/2 θα κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι ” Όταν είμαστε αγκαλιά”.

Άκουσε το τραγούδι του “Δίκοπο μαχαίρι”

Nikos Romanos – Ena Dikopo Maxairi (Official Video Clip) from Sherif Francis on Vimeo.

Read More

And More