Νίκος Συρίγος για Νότη Σφακιανάκη: «Ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί, αυτό που του κάνατε είναι αισχρό και χυδαίο»

Πολλά είναι αυτά που λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για τον Νότη Σφακιανάκη και την επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Χθες μάλιστα (17/6) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παρουσιάστηκε μια δήλωση του ανηψιού του τραγουδιστή ο οποίος ξεκαθάριζε πως ο Νότης Σφακιανάκης είναι καλά και δε σκοπεύει να επιστρέψει στη μουσική.

Σήμερα (18/6), ο Νίκος Συρίγος μέσα από την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” ανέφερε πως επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το δικό του ρεπορτάζ.

«Επειδή σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα κάποιους κοινούς γνωστούς, θα σας πω αυτά που μπορώ να πω. Ο Νότης είναι βαθιά πληγωμένος από πάρα πολύ δικό του άνθρωπο. Όχι συγγενικό του πρόσωπο. Από στενό του συνεργάτη, ο οποίος κάνει ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί αλλά, ξέρει πολύ καλά γιατί είναι αυτός που του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά.

Επειδή υπήρξε και μια δήλωση χθες από τον ανηψιό του που λειτουργεί και ως μετρ, ότι δε θα τραγουδήσει και δε θα επιστρέψει, εμένα οι δικές μου πηγές, μου είπαν ότι ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζει δίσκο και θα επιστρέψει τον Χειμώνα, θα δεχτεί μια από τις προτάσεις που του έχουν κάνει» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

«Μη βγαίνετε κάποιοι και λέτε ότι δε ξέρετε τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει στον Νότη, πάρα πολύ καλά και καλό είναι να μη μιλήσετε, να τον αφήσετε να ξεθυμάνει γιατί αυτό που το κάνατε είναι αισχρό και χυδαίο» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Read More

And More