Νίκος Βέρτης: Έχασε το δικαστήριο με πρώην συνεργάτη του για δεδουλευμένα 300.000 ευρώ – Τι δηλώνει ο Αλέξης Κούγιας

Ο Νίκος Βέρτης έχασε πρωτόδικα τη δικαστική διαμάχη με πρώην συνεργάτη του για δεδουλευμένα ύψους 300.000 ευρώ. Σύμφωνα με την Espresso, που επικαλέστηκε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, στον οικονομικό διευθυντή του τραγουδιστή επιδικάστηκε το προαναφερθέν ποσό και για να τα εισπράξει έχει γίνει και συντηρητική κατάσχεση σε αντικείμενα, όπως σε ηχητικό εξοπλισμό.

Μέχρι στιγμής, ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Βέρτη έχει εισπράξει περίπου 215.000 ευρώ και για το υπόλοιπο ποσό ψάχνουν περιουσιακά στοιχεία του.

Το ποινικό μέρος της υπεράσπισης του Νίκου Βέρτη ανέλαβε πλέον ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος και μίλησε στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο, επισημαίνοντας πως «αγνοώ τη νομική αυτή εξέλιξη, διότι το αστικό μέρος της υπόθεσης δεν το χειρίζομαι εγώ. Εγώ χειρίζομαι τα ποινικά μέρη της υποθέσεως. Μεταξύ αυτών είχαμε και ένα δικαστήριο την Τρίτη που μας πέρασε στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν κατηγορούμενη η πρώην δικηγόρος του κ. Βέρτη, η οποία τώρα εκ των υστέρων είναι δικηγόρος της άλλης πλευράς.

Γι’ αυτό τον λόγο ήταν και κατηγορούμενη για το αδίκημα της απιστίας. Η δίκη ανεβλήθη επειδή ενώ μας είχε διαβεβαιώσει ότι ήθελε αναβολή, εμφανίστηκε στο δικαστήριο θέλοντας να γίνει η δίκη. Όμως εμείς ήμασταν ανενημέρωτοι γιατί η συνεργάτης της μας ενημέρωσε ότι θα ζητήσει αναβολή και το δικαστήριο ανεβλήθη για τις 25/10/2022. Εκείνο που μπορώ να σας πω από τη μελέτη των ποινικών υποθέσεων πως ο Νίκος Βέρτης έχει δίκιο από την αρχή μέχρι το τέλος».

Read More

And More