Νίκος Βέρτης: Η σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή – «Οι φίλοι μου γνωρίζουν, δεν κρύβομαι» [video]

Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Δευτέρας, και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε ανοιχτά για…

… την προσωπική του ζωή: «Προσωπική ζωή έχουμε όλοι. Κι εγώ είχα τις σχέσεις μου αλλά προσπάθησα πάντα να το αποφεύγω. Να μην το διατυμπανίζω. Κάποιες φορές μπορεί να έτυχε… Προτιμώ ο κόσμος να με ξέρει για τη μουσική μου. Αν δώσω στη δημοσιότητα και τη ζωή μου, θα με μάθουν και από αυτό και να το συζητούν περισσότερο (από τη δουλειά μου). Δεν ξέρω…Μου αρέσει το σπίτι μου να είναι δικό μου, κλειστό. Οι φίλοι μου γνωρίζουν τη ζωή μου, δεν κρύβομαι. Κάνω τη ζωή μου όσο μπορώ κανονικά. Δεν θα πάω σε πολυσύχναστα μέρη με την κοπέλα μου…».

… το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια: «Είναι στόχος ζωής. Θα πρέπει όμως να έχω τη δύναμη να κάνω στην άκρη τη δουλειά μου. Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά και να είμαι εκεί. Θέλω να ζήσω τα παιδικά τους χρόνια. Δεν θέλω να λείπω όλη τη μέρα για δουλειά. Λείπω από το σπίτι μου 15-18 ώρες τη μέρα, κοιμάμαι μόνο 4-5 ώρες. Δεν είναι ωραίο κι αυτό, δεν μου αρέσει. Φεύγει ο χρόνος, έχεις δίκιο. Βλέπω τον αδελφό μου και τη νύφη μου να μεγαλώνουν τα παιδιά τους και τους θαυμάζω. Έχουν αγάπη για τα ανήψια μου. Είμαι ερωτευμένος μαζί τους! Θα προσπαθήσω να γίνω καλός μπαμπάς. Θα είμαι λίγο αυστηρός…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More