Νίκος Βουρλιώτης – Όλγα Καρπαθάκη: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι [pics]

O Νίκος Βουρλιώτης είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους ράπερ της χώρας μας. Τον Απρίλιο του 2017 εκείνος και η σύζυγός του, Όλγα Καρπαθάκη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ο ερχομός του οποίου σκόρπισε χαμόγελα σε ολόκληρη την οικογένεια. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 7 χρόνια και ο έρωτάς σου όλο και δυναμώνει.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να κάνει μία μίνι στροφή στην καριέρα του και να κάνει ντεμπούτο στον κινηματογράφο. Ειδικότερα, είπε το μεγάλο “Ναι” στον παραγωγό της τριλογίας “The Bachelor“, ανοίγοντας έτσι ένα καινούργιο κεφάλαιο στην επαγγελματική του καριέρα. Παράλληλα, όμως εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με την Πάολα και τον Νότη Σφακιανάκη.

Το βράδυ της Δευτέρας, το τρίτο μέρος της ταινίας έκανε πρεμιέρα σε μεγάλη κινηματογραφική αίθουσα στο Μαρούσι και ο Νίκος έδωσε το παρών συνοδευόμενος από την γυναίκα της ζωής του, Όλγα. Η σύζυγός του τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και φυσικά δεν θα γινόταν να λείπει από το πλευρό του. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι που μαγνήτισε τα φλας με την παρουσία του.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More