Νίκος Χαρδαλιάς: Βρήκαμε την κόρη του στο Instagram – Είναι 19 χρονών και κούκλα [pics]

O Νίκος Χαρδαλιάς, από τις 15 Μαρτίου 2020, διατελεί Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Μαζί με το Σωτήρη Τσιόδρα είναι υπεύθυνοι για την καθημερινή μας ενημέρωση στις 18:00, σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Όπως είναι φυσικό, όλοι θέλουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή του μάχιμου πολιτικού, καθώς είναι ελάχιστα όσα γνωρίζουμε για εκείνον. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι χαμηλών τόνων και επιδιώκει να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το Instagram της μεγαλύτερης κόρης τους, η οποία είναι μόλις 19 ετών και πραγματικά μια κούκλα. Η Ιωάννα Χαρδαλιά είναι καρπός του έρωτα του Νίκου Χαρδαλιά με την πρώτη του σύζυγο, Αργυρώ Μαστρανδρέου. Είναι ξανθιά με καστανά μάτια και σπουδάζει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κρίνοντας, μάλιστα, από τις αναρτήσεις της, αγαπάει πολύ τη μόδα, τα ταξίδια, τις εξόδους με φίλες και την οικογένειά της, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα της.

Δες μερικές φωτογραφίες της που ξεχωρίσαμε:

Read More

And More