Νίκος Χατζηνικολάου: Είναι full time μπαμπάς - Έτσι πέρασε το βράδυ με την κόρη του [pics]

Νίκος Χατζηνικολάου: Είναι full time μπαμπάς – Έτσι πέρασε το βράδυ με την κόρη του [pics] | tlife.gr

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές ειδήσεων, έχοντας στο ενεργητικό του δεκάδες συνεργασίες. Τα τελευταία χρόνια καλησπερίζει τους τηλεθεατές μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1. Ο ίδιος μπορεί να έχει δεκάδες υποχρεώσεις μέσα στη μέρα του, όμως τίποτα δεν μπορεί να βάλει πάνω από τα παιδιά και την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη.

Έτσι, πολλές είναι οι φορές που ο Νίκος Χατζηνικολάου τελειώνει τη δουλειά του, γυρνάει στο σπίτι και περνάει παραγωγικό χρόνο με τα παιδιά του. Το βράδυ της Παρασκευής, ο anchorman του ΑΝΤ1 παρακολούθησε μαζί με την κόρη του, Εύα, τον αγώνα Ολυμπιακού – Τότεναμ και συνεχάρη δημόσια την ελληνική ομάδα για την επιτυχία της.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου βοήθησε την κόρη του με τα μαθήματα του σχολείου, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η Εύα, που φέτος πηγαίνει στην δευτέρα δημοτικού κάνει με αφοσίωση και συγκέντρωση τις εργασίες του σχολείου, με τον περήφανο μπαμπά α απαθανατίζει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Η Εύα είναι μια γλύκα!

READ more