Νίκος Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία με τον γιο του, Πάνο, που βρίσκεται στο Λονδίνο και η ανησυχία του

Στο Ηνωμένο Βασίλειο τα κρούσματα κορονοϊού έχουν ξεπεράσει τις 25.000, ενώ ανέρχονται τα θύματα ανέρχονται σε πάνω από 1.800, με αύξηση των θανάτων κατά 393 σε ένα 24ωρο, με διαφορά η μεγαλύτερη αύξηση σε μία ημέρα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, βλέποντας την κατάσταση να έχει ξεφύγει, φαίνεται πώς ανησυχεί πολύ για τον γιο του, Πάνο, ο οποίος ζει μόνιμα και εργάζεται στο Λονδίνο. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αργά το βράδυ της Τρίτης, δεν έκρυψε την αγωνία του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που είχε βγάλει μαζί με τον πρωτότοκο γιο του την τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μου με τον Πάνο μου, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Έχω μεγάλο άγχος γι’ αυτόν με όσα συμβαίνουν… Καλό ξημέρωμα! Με υγεία!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον Πάνο, ο οποίος αποφοίτησε το 2016 από το London School of Economics, από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση και τους Αλέξανδρο, Κωνσταντίνο και Εύα από τον γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη.

Read More

And More