Νίκος Ζαχαριάδης: Ραγίζουν καρδιές τα αντίο των φίλων του – Ο δημοσιογράφος έσβησε ξαφνικά στα 55 του χρόνια

Σοκ στο δημοσιογραφικό χώρο, έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος μόλις στα 55 του χρόνια του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Nίκος Ζαχαριάδης, που βρισκόταν σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κλήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς έσβησε την ώρα της μεταφοράς του στο νοσοκομείο. Ευφυής, ετοιμόλογος, με γερή πένα πηγαίο χιούμορ, ο Νίκος ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του.

Οι συνάδελφοι και φίλοι του Νίκου Ζαχαριάδη δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του και έχουν κατακλύσει με συγκινητικά μηνύματα το προφίλ του στο facebook. Όλοι είχαν να πουν κάτι για το χιούμορ του και τα γέλια που είχαν κάνει μαζί…

“Με τον Nikos Zachariadis βρεθήκαμε στο πρωινό του Best για πολλούς μήνες… στην πιο δύσκολη εποχή του σταθμού.
Με εντυπωσίαζε πάντα η ψυχραιμία του και τον σόκαρε -όπως έλεγε- η “ταξη” που είχα στη ζωή μου. Έμαθα πολλά από εκείνον και πάντα είχα μια ωραία ανάμνηση από εκεινη την εποχη.
Ξαφνικά σκοτείνιασαν τα πάντα όταν διάβασα μια ψυχρή ανάρτηση που γράφει πως ο Νίκος… έφυγε 😢
Καλό ταξίδι ρε φίλε… χρωστάς βόλτα με το Wrangler”

“Θα το θυμόμαστε όλοι πάντα το αμέτρητο γέλιο που ρίχναμε με τον Νίκο Ζαχαριάδη-και την απίστευτη τρέλα του. Κρίμα και άδικο. (θα μας κοροϊδεύετε όλους με τον Τασούλη, δίπλα, είμαι σίγουρη)”

 

Κώστας Γιαννακίδης: Αντίο Nikos Zachariadis ήσουν από τους πιο χαρισματικούς και ευφυείς ανθρώπους που γνώρισα. Αλλά λόγια δεν υπάρχουν τώρα

 

Read More

And More