Νίκος Ζιάγκος: Που είναι και τι κάνει σήμερα ο ζεν πρεμιέ του ’80;

Μια ζωή γεμάτη εκπλήξεις, όχι πάντα ευχάριστες, είναι η ζωή του Νίκου Ζιάγκου. Ο γόης της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος το 2013 βρέθηκε στο Σπίτι του Ηθοποιού γιατί είχε μείνει άστεγος, σήμερα στέκεται και πάλι στα πόδια του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πλέον δεν έχει προβλήματα διαμονής, καθώς έχει νοικιάσει το δικό του σπίτι και γράφει ένα σίριαλ, ενώ ολοκληρώνει το βιβλίο του με τίτλο «Το ψεύτικο κάλυμμα της τάξης», με θέμα το κοινωνικό σύστημα το οποίο χειραγωγεί τον άνθρωπο.

Ο ηθοποιός μπήκε στο χώρο της showbiz σε νεαρή ηλικία ως μοντέλο διαφημίσεων στην τηλεόραση και όχι μόνο. Στη συνέχεια φοίτησε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη και γρήγορα η ήδη γνώριμη τηλεοπτική φυσιογνωμία του βρήκε τον δικό της χώρο στην ΕΡΤ, στις αρχές της δεκαετίας του 80, με τις εκπομπές-τηλεπαιχνίδια «Σφυγμομέτρηση» και «Τυχερή πτήση», που παρουσίαζε ο ίδιος.

«Έχω κάμει αρκετή τηλεόραση, συμμετέχοντας σε γνωστές σειρές με αγαπημένους πρωταγωνιστές όπως «Το μονοπάτι της αγάπης», «Ο ήχος της σιωπής», «Πολυθρόνα για τρεις», «Παραμύθι χωρίς όνομα» και άλλες…», λέει ο ηθοποιός, το βιογραφικό του οποίου περιλαμβάνει μια σπουδαία τηλεοπτική δουλειά, παραγωγής του 1984 της Columbia Pictures Television. Πρόκειται για την αμερικάνικη τηλεταινία «First Olympic Games», στην οποία υποδύθηκε τον Σπύρο Λούη και ο Λουί Ζουρντάν τον Πιερ ντε Κουμπερτέν.

Read More

And More