Nina Agdal: Το κορίτσι του Leonardo Di Caprio που κάνει διακοπές μαζί του στη Μύκονο!

Στη Μύκονο απολαμβάνει τις διακοπές του ο Leonardo Di Caprio έχοντας μαζί και τη σύντροφό του, Nina Agdal. Ο χολιγουντιανός σταρ προσπαθεί να περάσει απαρατήρητης στο νησί των Ανέμων και απλά να χαρεί τον έρωτά του με το πανέμορφο μοντέλο αλλά οι παπαράτσι καραδοκούν. Ένα από τα τρυφερά στιγμιότυπα στο νησί το απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό η καταξιωμένη σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη. Δες εδώ!

Ακολούθησε όμως και ένα βίντεο του Mykonos Live Tv από τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου όπου και αποφάσισε το ζευγάρι να διασκεδάσει ρο βράδυ της Πέμπτης. Απομακρυσμένοι από τα πρώτα τραπέζια διασκέδσαν και χόρεψαν με τις επιτυχίες του Έλληνα τραγουδιστή και των Gipsy Kings ενώ επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά τον έρωτά τους.

Κι ενώ το ζευγάρι προσπαθεί να ζήσει το ερωτικό του καλοκαίρι σε χαμηλούς τόνους, όλα τα βλέμματα στρέφονται στην 24χρονη καλλονή που βρίσκεται στο πλευρό του Leo. Όχι μόνο λόγω του διάσημου συντρόφου της αλλά και γιατί είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο βραβευμένος με Oscar ηθοποοιός δεν διαλέγει τυχαία τις συντρόφους του αφού στηβν πλειοψηφία τους, χωρίς να εξαιρείται και η Nina, είναι Άγγελοι της Victoria’s Secret.

Η Nina έχει φιγουράρει σε δεκάδες εξώφυλλα του Sports Illustrated και έχει αφήσει το στίγμα του στο χώρο της μόδας. Το καλλίγραμμο κορμί της και οι αισθησιακές του πόζες είναι οι σημαντικότεροι λόγοι.

Θεωρείται από τις πιο περιζήτητες στη βιομηχανία της μόδας και πολλές εταιρείες την διεκδικούν για να διαφημίσει τα εσώρουχα και τα μαγιό τους. Φυσικά, τα προφίλ της κούκλας από τη Δανία στα social media μετράνε εκατομμύρια followers.

Read More

And More