Νίνα Λοτσάρη: Μιλά για τις δύσκολες ώρες του πρώην της, μετά το θάνατο του αδελφού του

“Ο Κωνσταντίνος είναι ο άνθρωπός μου”, λέει η Νίνα Λοτσάρη μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορδάλη, ξεκαθαρίζοντας πως τα δυο παιδιά τους θα τους ενώνουν για πάντα.
“Η αγάπη δεν θα φύγει και θεωρώ πρόστυχο δύο άνθρωποι που έχουν κάνει παιδιά και μετά χωρίζουν να λένε πως δεν αγαπιούνται. Μπορεί να μην υπάρχουν άλλα πράγματα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση την αγάπη δεν μπορείς να την ακυρώσεις. Ο Κωνσταντίνος είναι ο άνθρωπός μου και ξέρω πως θα είναι ο πρώτος που θα τρέξει αν τον χρειαστώ”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο People και τον Μάριο Βυθούλκα.
Μιλώντας μάλιστα, και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο πρώην σύζυγός της, μετά το χαμό του αδελφού του Χάρη, ανέφερε: “Ήταν μεγάλο πλήγμα. Ο Κωνσταντίνος, όμως, είναι ένας άνθρωπος που πολλές φορές δεν μπορείς να αποκωδικοποιήσεις τα συναισθήματά του. Θέλει να δείχνει πως είναι βράχος και στήριγμα για όλους. Μέσα του, όμως, μπορεί να πεθαίνει. Τον πόνο του τον πνίγει τον λέει σε μένα. Ακόμα και τώρα, που δεν είμαστε μαζί, το κάνει αυτό”.

Στην ερώτηση πόσο εύκολο είναι για μια διαζευγμένη γυναίκα, που ακολουθεί μια απαιτητική καριέρα, να μεγαλώνει τα παιδιά της, απαντά: “Δεν είναι πάντα εύκολο. Βέβαια, στο σπίτι μένουμε μαζί με τη μητέρα μου και είμαι πολύ τυχερή που με βοηθάει. Δεν είμαι απλά εργαζόμενη, αλλά καριερίστα. Συνεπώς, δεν έχω κάποιο σταθερό ωράριο. Από την άλλη, έχω το προνόμιο να επιλέγω να κάθομαι το καλοκαίρι και να περνάω το χρόνο μου με τις κόρες μου, που άλλες γυναίκες δεν το έχουν”.
Θα σκεφτόταν όμως το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, αλλά και τρίτου παιδιού; Η απάντησή της σε αυτό είναι ξεκάθαρη… “Για ένα μεγάλο έρωτα θα έκανα παιδί”.

Read More

And More