Νίνα Παπαϊωάννου: Το πρώτο μήνυμα της 50χρονης κοσμικής Αθηναίας μετά το τέλος του “My Style Rocks”!

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks. Νικήτρια αναδείχτηκε η Φωτεινή Τράκα, ενώ ανάμεσα στις έξι φιναλίστ βρέθηκε και η Νίνα Παπαϊώαννου. Η 50χρονη κοσμική Αθηναία έκλεψε τις εντυπώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής της στο reality μόδας, καταφέρνοντας με κάθε της εμφάνιση να μαγνητίζει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Ως λάτρης των social media, μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, η Νίνα έσπευσε να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους την αγάπησαν και την στήριξαν.

Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια από τις αγαπημένες της φωτογραφίες και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά: «Το στυλ δεν έχει ηλικία και η κομψότητα είναι στάση ζωής. Χαίρομαι κατάφερα να αγγίξω τις καρδιές σας αλλά και να αλλάξω λίγο το κατεστημένο. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη σας και τα υπέροχα μηνύματα. Νιώθω ότι είμαι νικήτρια , όπως, κι όλες που φτάσαμε στον τελικό . Μας ανοίγονται πολλοί καινούργιοι δρόμοι».

Read More

And More