Νίνο – Γιάννης Βαρδής: Μεγάλη κόντρα ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες – Τι συνέβη [pics]

Μια ανάρτηση του Γιώργου Λιανού στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει μια νέα κόντρα στην εγχώρια showbiz με πρωταγωνιστές τον Νίνο και τον Γιάννη Βαρδή. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο συμπαρουσιαστής του Σάκη Τανιμανίδη στο Survivor, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του σχολιάζοντας: “Θα έπρεπε να γράψω για λεζάντα κάτι σοφό. Το γράφει το εγχειρίδιο του ινστα, άπαξ και έχεις φάτσα «κατουράω αυτή τη στιγμή» πρέπει να το συνοδεύσεις με αρχαιοελληνικό ρητό: Άρα το όσιον ότι όσιόν εστιν, φιλείται υπό των θεών, ή ότι φιλείται όσιόν εστιν”.

Την συγκεκριμένη δημοσίευση σχολίασε ο φίλος του Γιώργου Λιανού, Γιάννης Βαρδής λέγοντας: «Εγώ θα πρότεινα να ανακοινώσεις και εσύ πως δεν θα ξανατραγουδήσεις και μετά στο μήνα να το πάρεις πίσω και να κάνεις last tour? Γράψε καμία φιλοσοφία του κ@λου τύπου παιδιά μια είναι η ζωή να την ζείτε κάθε λεπτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις και πρέπει να εκτιμάς τον αέρα που ρουφάς κάθε δευτερόλεπτο. Είναι ο συνδυασμός του καλοκαιριού. Φάτσα καλλιτέχνη και από κάτω μπαρούφα φιλοσοφίας. Λες και αυτά πάνε μαζί».

Κάποιος από τους διαδικτυακούς φίλους του Νίνου, του έστειλε το συγκεκριμένο σχόλιο και η απάντηση του ταλαντούχου καλλιτέχνη δεν άργησε να έρθει.  «Γιαννάκη πού είστε ρε αντρούκλες? Αυτό είναι το μούντ του δικού μου καλοκαιριού. ΝΙΝΟ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ 2019 Έχεις κάποιο πρόβλημα?Καταρχήν δεν ανακοίνωσα ότι δεν θα ξανατραγουδήσω. Πρώτον. Δεύτερον, ονόμασα μια σειρά συναυλιών lastparanoiatour.Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου?-ασπα τσινα 2002 μΧ. Και 3,πές μας μια ιστορία για σένα καλύτερα, πες κάτι στον κόσμο, πες κάτι που πιστεύεις, βοήθησε όποιον μπορείς με κάτι που θα δει από σένα. Μη διδάσκεις τοξικότητα».

Λες να έχει συνέχεια;

Read More

And More