Νίνο: Η εκκεντρική εμφάνιση στην πρεμιέρα του και ο λόγος που πέταξε εκνευρισμένος το μικρόφωνο

Τον περασμένο Μάρτιο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Νίνο είχε ανακοινώσει την απόφαση να σταματήσει τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά μαγαζιά ύστερα από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον και όλα όσα είχε γράψει τότε να ακυρωθούν.

Κι έτσι, λοιπόν, έγινε, αφού ο Νίνο τον φετινό χειμώνα αποφάσισε να συμπράξει επί σκηνή με την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, παρουσιάζοντας στο ACRO ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για όλες τις απαιτήσεις.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής, οι τρεις καλλιτέχνες έκαναν πρεμιέρα, με το νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού να είναι κατάμεστο από κόσμο που θέλησε να απολαύσει επί σκηνής τους τρεις καλλιτέχνες και να διασκεδάσει με τις επιτυχίες τους.

Ο Νίνο εντυπωσίασε τους θαμώνες του μαγαζιού με την εμφάνισή του, αφού βγήκε στο stage με total black look, το οποίο όμως  “έσπασε” με ένα σακάκι γεμάτο με μικρά κρύσταλλα. Μάλιστα, το όλο σύνολο ολοκλήρωσαν τα δερμάτινα γάντια που φόρεσε και τα μαύρα γυαλιά του.

Δες τις φωτογραφίες:

Νίνο – Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Παρασκευή και 13, όμως, χθες και από την πρεμιέρα του δεν έλειψαν τα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής. Ενώ ο Νίνο ερμήνευε τις επιτυχίες τους με το κοινό από κάτω να τον αποθεώνει, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο και το ακουστικό του. Ο τραγουδιστής έκανε νοήματα στους συνεργάτες του, προκειμένου να διορθώσουν άμεσα το τεχνικό ζήτημα, αλλά μάταια. Εκείνος κάποια στιγμή απηύδησε και, αφού είχε βγάλει ήδη τα ακουστικά από τα αφτιά του, πέταξε κάτω το μικρόφωνο.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More