Νίνο – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Δεν ήρθε ακόμη ο πελαργός! Όλη η αλήθεια στο TLIFE

Από το πρωί κυκλοφορεί η πληροφορία πως ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη κρατούν στην αγκαλιά τους από τα ξημερώματα το πρώτο τους μωράκι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στα δημοσιογραφικά γραφεία, το ζευγάρι απέκτησε ένα αγοράκι που γέμισε χαμόγελα χαράς και ευτυχίας όλη την οικογένεια. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή στο TLIFE, ο πελαργός δεν έχει έρθει ακόμη.
Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet της αδελφής του Νίνο η οποία έγραψε πως έχει ένα ευχάριστο νέο. “Έχω ένα πολύ ευχάριστο νέο! Να το πω σήμερα ή αύριο;”, έγραψε η αδελφή του γνωστού ερμηνευτή κάνοντας όλους να νομίζουν πως ήρθε στον κόσμο το ανιψάκι της. Στη συνέχεια όμως διευκρίνισε πως πρόκειται για επαγγελματικό νέο.

Μάλιστα το πρωί ακούσαμε και στην ραδιοφωνική εκπομπή, που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Ράνια Κωστάκη και τον Γιώργο Λιανό στο Sfera πως η Χρυσή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι! Συγκεκριμένα ένα μήνυμα ακροατή που ήρθε στο σταθμό έλεγε πως ήρθε στον κόσμο ο Νίνο junior.
Το TLIFE επικοινώνησε με άνθρωπο από το στενό περιβάλλον του Νίνο που μας αποκάλυψε πως το μωράκι τους δεν έχει γεννηθεί ακόμη. Η Χρυσή βρίσκεται στο μήνα της, αλλά προς το παρόν δεν έχει γεννήσει.
Παρόλα αυτά, τις ευχές τους στον γνωστό ερμηνευτή έστειλαν μέσω twitter και οι θαυμαστές του…

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα στις αρχές του Δεκέμβρη στο Δημαρχείο της Κηφισιάς περίμενε με ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου του παιδιού.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα στο περιοδικό “ΕΓΩ!” ο ίδιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως νιώθει μαγικά που θα γίνει πατέρας.

Read More

And More