“Nip Tuck”… Θα τ΄ αντέξετε τα ολοκαίνουργια επεισόδια;

“Nip Tuck”… Η αμερικάνικη σειρά που έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο και έχει καταφέρει να κερδίσει και τους Ελληνες τηλεθεατές, επιστρέφει δριμύτερη στην μικρή μας οθόνη, με ολοκαίνουργια επεισόδια.

Ναι, ο “Κρίστιαν” και ο “Σον” πιάνουν και πάλι το νυστέρι τους και υπόσχονται να μας προσφέρουν πολλές ακόμη συναρπαστικές τηλεοπτικές βραδιές, πάντα μέσα από το Star. Με άλλα λόγια ; Το “Nip Tuck” , – το οποίο αυτή την στιγμή μεταδίδεται σε επανάληψη μέσα από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς – , εντάσσεται στο πρόγραμμα του Star από τις 23 του μήνα, με νέα επεισόδια.

Και για την ακρίβεια; Το κανάλι αποφάσισε να βγάλει στον αέρα, το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος του 5ου κύκλου της δραματικής, ιατρικής σειράς, το οποίο αποτελείται από 8 επεισόδια.

Η αυλαία του πρώτου κύκλου είχε πέσει με την προβολή του 13ου επεισοδίου, το οποίο ομολογουμένως μας είχε αφήσει με κομμένη την ανάσα. Και για να σας θυμίσω το τι είχαν δει τα ματάκια μας, είχαμε δει τον Σον να δέχεται την επίθεση της ψυχοπαθούς πρώην μάνατζερ του και είναι πεσμένος στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Στο ολοκαίνουριο 14ο επεισόδιο η συνέχεια είναι ακόμα πιο δραματική και οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με οικογενειακά προβλήματα, προβλήματα υγείας, αλλά και ευκαιρίες για μια νέα ζωή.
Τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει για τον Κρίστιαν αλλά ιδιαίτερα για τον Σον, μετά την επίθεση, που δέχτηκε. Θα προσαρμόσει τη ζωή και το επάγγελμά του στις νέες συνθήκες χωρίς να εγκαταλείψει τη μεγάλη του αγάπη, την ιατρική;
Ο Κρίστιαν θα δεχθεί ένα νέο χτύπημα της μοίρας. Για πρώτη φορά περνάει στην αντίπερα όχθη και βρίσκεται εκείνος στην άβολη θέση του ασθενή. Απογοήτευση, ένα μεγάλο γιατί και μια αχτίδα φωτός στο πρόσωπο της Λιζ. Η επί χρόνια φίλη και συνεργάτης του, θα σταθεί δίπλα του. Οι δυο τους θα νιώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα, που θα τους οδηγήσουν σε μια απόφαση – έκπληξη!
Παράλληλα, η άφιξη ενός νέου προσώπου, θα ταράξει τα νερά και ίσως να είναι ο προάγγελος αποχώρησης κάποιου άλλου, καθώς ο 5ος κύκλος φθάνει στο τέλος του.
* Αυτό το ξέρατε για το “Nip Tuck” ;
Η σειρά ξεκίνησε το 2003 και έχει κερδίσει τα εξής βραβεία: 2005 Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Σειράς, 2005 Golden Satellite Καλύτερης Δραματικής Σειράς, 2004 ΕΜΜΥ καλύτερου μέικ απ τηλεοπτικής σειράς.
και συνολικά… 45 ακόμα υποψηφιότητες !

Ο δημιουργός της σειράς Ράιαν Μέρφι έχει δηλώσει πως κάθε ιατρική υπόθεση, που παρουσιάζεται «βασίζεται 100% σε αληθινά περιστατικά».

* “Nip Tuck” – Δεύτερο Μέρος 5ου Κύκλου…
Το δεύτερο μέρος του 5ου κύκλου έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου του 2009 και ολοκληρώθηκε στις 3 Μαρτίου. Τα 8 τελευταία επεισόδια του κύκλου παρακολούθησαν στο σύνολο 3.8 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Για να «ωριμάσουν» και να εξελιχθούν οι πρωταγωνιστές ως χαρακτήρες, όπως λέει ο παραγωγός της σειράς, σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων δεν προστέθηκαν στο καστ γκεστ – σταρς.

Read More

And More