“Nip Tuck”… To Star εξασφάλισε τον 6ο και τελευταίο κύκλο επεισοδίων της σειράς !

Αν είσαστε φαν του “Nip Tuck” σας φέρνω ευχάριστα νέα ! Μετά την προβολή αυτές τις ημέρες, των τελευταίων επεισοδίων του 5ου κύκλου της σειράς, μέσα από το Star, – τα οποία σημειωτέον είχαν μείνει στο συρτάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια – , το κανάλι προχώρησε στην αγορά και στην προβολή και του 6ου και τελευταίου κύκλου.

Ναι, ο “Κρίστιαν” και ο “Σον” φοράνε ξανά τις ποδιές τους και πιάνουν τα νυστέρια τους, αυτή την φορά ,όμως, για να μας αποχαιρετήσουν, μιας και μέσα από αυτό τον 6ο κύκλο της σειράς, θα παρακολουθήσουμε και το τέλος των περιπετειών τους ! Ο 6ος κύκλος αποτελείται από 19 επεισόδια, είναι παραγωγής 2009 – 2010 και θα αρχίσει να προβάλεται από τις 6 Ιουνίου στη 1:30 τα ξημερώματα.

Σε αυτό τον τελευταίο κύκλο του «Nip/Tuck», η προσοχή του σκηνοθέτη εστιάζεται στον εσωτερικό κόσμο των χαρακτήρων, αναλύοντας το μέχρι τώρα «ταξίδι» τους στον χώρο της αισθητικής ιατρικής, της εξωτερικής τελειότητας, αλλά και της ματαιοδοξίας, προσμένοντας την κατάληξη του καθενός.

Ο ισχυρός κρίκος, που λέγεται αληθινή φιλία και ενώνει τον Κρίστιαν και τον Σον, θα κλονιστεί όταν η οικονομική κρίση θα χτυπήσει την πόρτα του χειρουργείου τους, δίνοντας το δικαίωμα και στους δύο να αναθεωρήσουν αποφάσεις, στόχους και επιλογές του παρελθόντος. Το αποτέλεσμα θα καθορίσει τους όρους της σχέση τους αλλά και το μέλλον του ιατρείου τους.
Στον τελευταίο κύκλο η σειρά αποκτά έναν πιο ψυχογραφικό χαρακτήρα, διατηρώντας βέβαια το καυστικό, μαύρο χιούμορ που την χαρακτηρίζει και συναρπάζει τον τηλεθεατή. Ένας κύκλος “ζωής” χαρακτήρων φθάνει στο τέλος του και το μόνο που απομένει είναι να δούμε κατά πόσο επηρεάστηκαν οι πρωταγωνιστές και πόσο ωριμότεροι βγήκαν ο Κρίστιαν και ο Σον από αυτό τους το «ταξίδι».
Το τέλος της σειράς προσφέρει ακριβώς αυτό. Συναντά τις προσδοκίες και ξεπερνά τις βάσεις, που είχαν θέσει οι προηγούμενοι κύκλοι της σειράς, παρουσιάζοντας απόλυτα ολοκληρωμένους χαρακτήρες, που έχοντας βιώσει την περιπέτεια και το προσωπικό τους δράμα, καταλήγουν στην κάθαρση της ψυχής.
Φυσικά, από τον 6ο κύκλο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι λαμπερές guest star εμφανίσεις, στις οποίες άλλωστε μας είχαν συνηθίσει τόσο καιρό οι παραγωγοί της σειράς. Μεταξύ άλλων, το καστ θα εμπλουτίζει, κατά καιρούς, η σπουδαία, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Βανέσα Ρέντγκρεϊβ αλλά και η Μέλανι Γκρίφιθ, που οι άσπονδοι φίλοι σχολιάζουν ότι της ταιριάζει γάντι αυτή η σειρά μια και για την ομορφιά πολύ έχει συμβάλει η πλαστική χειρουργική και τα «μαγικά χέρια» των επιστημόνων. Η Ρόουζ Μαγκόουαν, που τη γνωρίσαμε από τη σειρά «Μάγισσες», είναι η Τέντι, η νέα, επικίνδυνη αγαπημένη του Σον.

Read More

And More