Νωαίνα: Τι απαντά για το “κράξιμο” που έφαγε στα social media

Από τη στιγμή που εκτίθεμαι στην τηλεόραση, είμαι προετοιμασμένη και για κάτι τέτοιο και για όλα, επομένως, δεν σοκαρίστηκα με όσα άκουσα”, απαντά η Νωαίνα που φαίνεται πως δεν έχει πτοηθεί καθόλου όσων ακολούθησαν της αποχώρησής της από το X Factor.

H 28χρονη τραγουδίστρια μίλησε στο Down Town για την αντίδρασή της να κατεβάσει το παντελόνι της on camera. “Καθένας μπορεί να έχει την άποψή του”, υποστηρίζει η ίδια για την ταραχή του Γιώργο Θεοφάνους μετά το περιστατικό.


Τελικά, γιατί το έκανε; “Το έκανα από αντίδραση. Όταν έμαθα πως παρουσιαζόμουν πρώτη στο X Factor, άλλαξα τη χορογραφία μου επειδή δεν ήθελα να βγω τόσο σέξι. Πήρα από μόνη μου την πρωτοβουλία να είμαι λιγότερο προκλητική. Ο Θοδωρής Μαραντίνης στην κριτική του μου είπε πως θα ήθελε να με δει πιο σέξι. Μετά ο Σάκης κοίταξε μέσα από το παντελόνι μου για να βρει το μουστάκι μου και η Ευαγγελία στο greenroom με ρώτησε και επέμεινε πού είναι το μουστάκι μου. Τότε, αυθόρμητα και ως ένδειξη αντίδρασης κατέβασα το παντελόνι. Το “mooning” υπάρχει από τα αρχαία χρόνια και είναι μια κίνηση διαμαρτυρίας, απλώς δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα.”


Το μετάνιωσε; “΄Ο,τι έγινε έγινε. Εγώ με αυτή την κίνηση ήθελα να ταρακουνήσω το σύστημα. Καλύτερα να μείνω στην ιστορία με αυτό παρά σαν νικήτρια του X Factor. Η πρόθεσή μου ήταν να αλλάξω τα δεδομένα. Με στήριξαν, όμως, και οι άνθρωποι του χώρου όπως ο Νίκος Μουρατίδης και η Αλεξάνδρα Τσόλκα, που έθιξαν τη σοβαροφάνεια που επικρατεί στην Ελλάδα.”

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί

Read More

And More