Νοέμβριο τελικά η πρεμιέρα της Αγγελικής !

Αν είστε φαν της Αγγελικής Νικολούλη και περιμένετε πως και πως για να ανάψει και πάλι το “Φως στο τούνελ” της, σας έχω άσχημα νέα. Και αυτό γιατί; Γιατί η πρεμιέρα της Αγγελικής ακόμα αργεί. Τι κι αν η “Μις Μαρπλ” της ελληνικής τηλεόρασης ακολουθεί τις τελευταίες εβδομάδες μαζί με τους συνεργάτες της έναν κανονικό… μαραθώνιο, προκειμένου να τα καταφέρουν και να κάνουν πρεμιέρα Οκτώβρη;

Τελικά απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν, μιας και οι εκρεμμότητες που υπάρχουν είναι πολλές, όπως επίσης είναι τεράστιος και ο όγκος της δουλειάς που τους περιμένει. Ετσι, σύμφωνα με τα νεότερα, η Αγγελική θα κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας τον Νοέμβριο και παραδοσιακά Παρασκευή βράδυ, μιας και οι άνθρωποι του Alpha αποφάσισαν να μην αλλάξουν την μέρα ή μάλλον την νύχτα που η Αγγελική κλείνει το τηλεοπτικό ραντεβού της με τους τηλεθεατές. Βλέπετε, κάποιες τηλε-συνήθειες καλό είναι να μην αλλάζουν !

Κατά τα άλλα; Ενώ η Αγγελική και η ομάδα της έχουν πατήσει γκάζι και δουλεύουν με χίλια την τηλεοπτική επιστροφή τους, έχει μία αξία να σας πω, πως ακόμα η δημοσιογράφος δεν έχει υπογράψει το νέο συμβόλαιό της με τον Alpha. Οπως και να ΄χει ,όμως, μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο deal και μάλιστα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται η Αγγελική να προχωρήσει και στα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής.

Read More

And More