“Νοικοκυρές” και “Californication”… Ξεκινούν τα ολοκαίνουργια επεισόδια !

Με επεισόδια του …κουτιού, επιστρέφουν στους δέκτες μας σήμερα δύο πολύ αγαπημένες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης και αυτές δεν είναι άλλες απο το “Californication” και τις “Νοικοκυρές σε απόγνωση” . Οι «Νοικοκυρές σε απόγνωση» βγάζουν ξανά τα μαχαίρια και σηκώνουν το πέπλο του μαύρου χιούμορ στον έκτο κύκλο επεισοδίων της σειράς την Κυριακή στις 9 μ.μ.

Στην πρεμιέρα της νέας σεζόν αποκαλύπτεται η… νύφη του Μάικ Ντελφίνο. Πρόκειται για την Κάθριν ή μήπως κάποια πρόσφατα γεγονότα ήταν αρκετά ώστε να τον φέρουν πάλι κοντά με τη Σούζαν; Η Λινέτ αντιμετωπίζει την πραγματικότητα άλλης μιας εγκυμοσύνης, η Μπρι παλεύει να ελευθερωθεί από τον Ορσον και τις απαγορεύσεις του, ενώ η Γκάμπι τίθεται υπό τον έλεγχο της έφηβης ανιψιάς του Κάρλο. Παράλληλα, μια καινούργια οικογένεια με σκοτεινό παρελθόν μετακομίζει στη γειτονιά.

Λίγο αργότερα, σκοτεινά μυστικά στοιχειώνουν τον Χανκ, τον πρωταγωνιστή του «Californication», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 12.15 π.μ. στο ΣΚΑΪ. Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου η οικογένεια Μούντι βρισκόταν στη γαμήλια δεξίωση της Κάρεν και του Μπιλ, όπου?η νύφη το σκάει με τον Χανκ!

Στον νέο κύκλο όλη η οικογένεια μετακομίζει στο σπίτι του Χανκ και η ηρεμία τους διαταράσσεται από τη δεκαεξάχρονη κόρη του Μπίλ, Μπέκα, η οποία στον πρώτο κύκλο αποπλάνησε και έκλεψε το χειρόγραφο του Χανκ και τώρα ισχυρίζεται πως αυτή είναι η συγγραφέας. Η Κάρεν έχοντας έντονες τύψεις για την Μπέκα, δένεται ακόμα περισσότερο μαζί της, κάνοντας τον Χανκ να ανησυχεί ακόμη περισσότερο για το κρυμμένο μυστικό του. (ΣΚΑΪ, 12.15 π.μ.).

Read More

And More