“Νομάδες”: Αυτοί είναι οι εξωτικοί προορισμοί που κοιτούν στον ΑΝΤ1 για να στήσουν το πολυσυζητημένο ριάλιτι!

Κάτι παραπάνω από πυρετώδεις είναι οι ρυθμοί με τους οποίους οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 προχωρούν στην προετοιμασία του ολοκαίνουργιου ριάλιτι , “Νομάδες”, τα δικαιώματα του οποίου ως γνωστόν απέκτησαν πριν από λίγο καιρό και τρέχουν για να προλάβουν να μας εντυπωσιάσουν…

Οι Αντεννικοί τρέχουν γιατί όντως ο χρόνος τους κυνηγά, μιας και έχουν αποφασίσει αυτό το… απόλυτο ριάλιτι πρόγραμμα που απέκτησαν να προλάβουν να το βγάλουν στον αέρα στο πρώτο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή, από τα τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου και μετά και να μην περιμένουν για την μεγάλη πρεμιέρα μέχρι τον Φλεβάρη του ΄17! Μην ξεχνάς λατρεμένη πως έχουν κι ένα… “Survivor” να προλάβουν και στη χειρότερη περίπτωση να… αντιμετωπίσουν!

Οι “Νομάδες” ,λοιπόν, είναι – όπως ήδη σου προανέφερα – το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης και περιπέτειας, του οποίου τα γυρίσματα θα έχουν έντονο εξωτικό άρωμα και φυσικά αυτά τα γυρίσματα δεν μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα. Έτσι, απ ΄ότι έχω καταφέρει να μάθω, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ψάχνουν να βρουν τον ιδανικό προορισμό, όπου εκεί θα προσπαθήσουν να στήσουν αυτό το νέο, άκρως φιλόδοξο πρότζεκτ που αποφάσισαν να βγάλουν στον αέρα.

Οι εξωτικοί προορισμοί ,λοιπόν, που έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους προτίμησης είναι οι: Σρι-Λανκα, Φιλιππίνες, Ταυλάνδη και Αφρική! Για να δούμε που θα… κλήρωσει!

Κατά τα άλλα; Το… σαφάρι της αναζήτησης προσώπων συνεχίζεται, με τους: Διονύση Αλέρτα, Μιχάλη Ζαμπίδη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Τρύφωνα Σαμαρά και δεκάδες άλλους να βρίσκονται σε επαφές με το κανάλι, προκειμένου να καταφέρουν να συνθέσουν ένα όσο πιο ελκυστικό κι ανατρεπτικό παζλ προσώπων γίνεται…

Read More

And More