“Nomads”: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο παιχνίδι και ταράζει για τα καλά τις ισορροπίες…

“Πάμε πάλι απ ΄την αρχή” δεν λέει το γνωστό, αγαπημένο τραγούδι; Ε, αυτό ακριβώς θα συμβεί στο “Nomads”! Ναι, πάμε πάλι απ ΄την αρχή, μιας και η παραγωγή του παιχνιδιού αποφάσισε μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις που σημειώθηκαν στο παιχνίδι, να στείλει στις Φιλιππίνες ένα νέο παίκτη.

Έναν παίκτη ο οποίος θα μπει στο “Nomads” και ένα είναι σίγουρο, θα φέρει τα πάνω-κάτω, μιας και η παρουσία του εννοείται πως γίνει αφορμή για να αλλάξουν για ακόμα μία φορά οι ισορροπίες.

Η είσοδος του νέου παίκτη αναμένεται να γίνει σήμερα το βράδυ, ενώ όλοι εμείς πιθανότατα θα ξεκινήσουμε να τον βλέπουμε στους δέκτες μας από την Κυριακή και μετά, όπου και θα τον περιμένει για να τον υποδεχτεί στο παιχνίδι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λίγο πριν τον αγώνα της Επικράτειας.

Και το όνομα αυτού; Λευτέρης Χατζηιωάννου. Πρόκειται για έναν 35χρονο Κύπριο, ο οποίος δηλώνει personal-trainer, ασχολείται – όπως ήδη θα κατάλαβες λατρεμένη – μετά μανίας με τον αθλητισμό κι έρχεται για να τα δώσει όλα στο παιχνίδι για τα… μάτια μας μόνο, όπως επίσης φυσικά και για τα 150.000 ευρώ!

Όσο για το αν αναρωτιέσαι το σε ποιά ομάδα θα μπει, δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα τον δούμε να αγωνίζεται με την “Φωτιά” ή με τους “Ωκεανούς”!

Read More

And More