Nomads: Επικό “τρολάρισμα” μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα!

Χαμός στο twitter μετά το ξέσπασμα της Χριστίνας Κολέτσα και την ανακοίνωση της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν θέλει να συνεχίσει στο παιχνίδι επιβίωσης μετά τους τελευταίους καβγάδες που έγιναν.

Η γνωστή τραγουδίστρια πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση λίγο πριν το χθεσινό αγώνισμα για το έπαθλο και είπε χαρακτηριστικά: “Εγώ κουράστηκα πάρα πολύ. Είμαστε όλοι πάρα πολύ καλά παιδιά, πραγματικά, το ξέρω 100% ότι είμαστε πολύ καλά παιδιά. Έχουμε μπλέξει μέσα σε έναν κυκεώνα μικροπραγμάτων, μπαίνουμε σε διαδικασία να συζητάμε πράγματα, τα οποία είναι τελείως έξω από τη δική μου πραγματικότητα. Όλο αυτό το πράγμα με έχει κουράσει πάρα πολύ. Υπάρχουν στιγμές σαν αυτή που πραγματικά θέλω να πάω στο σπίτι μου. Το παλεύω πάρα πολύ καιρό και νομίζω ότι έχει φτάσει η ώρα να αποχωρήσω από το Nomads”

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε από την τραγουδίστρια να αποχωρήσει για λίγο και μέσα σε λίγα λεπτά να του δώσει την τελική της απάντηση.

Και όπως καταλαβαίνεις το twitter την “γλέντησε” δίχως αύριο… Ενώ, αρκετοί πήραν το μέρος της και την στήριξαν στην απόφασή της.

Read More

And More