Nomads: Η Μαντώ Γαστεράτου επέστρεψε στην Ελλάδα! [pics]

Πριν λίγες ώρες, η Μαντώ Γαστεράτου επέστρεψε στην Ελλάδα! Δυστυχώς, η παίκτρια του Nomads αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν καθόλου χαρμόσυνα για εκείνη. Ο γιατρός της είχε συστήσει ξεκούραση για λίγες μέρες, καθώς ο τραυματισμός στο μηνίσκο δεν της επέτρεπε να αγωνίζεται. Ωστόσο, η ίδια αποφάσισε πως η παραμονή της στο παιχνίδι δεν έχει νόημα, από την στιγμή που δεν μπορεί να παίζει και εκείνη, μαζί με τους συμπαίκτες της.

«Δεν θα ήθελα να συνεχίσω και να θέσω σε κίνδυνο την υγεία μου. Είναι ανούσιο να είμαι εδώ χωρίς να αγωνίζομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν θα το ζήσω όλο αυτό. Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Δεν θα ήθελα να ζω παρασιτικά εις βάρος της ομάδας» ανέφερε η Μαντώ Γαστεράτου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Το πρωί της Τρίτης πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής και πάτησε επιτέλους στην Ελλάδα, μετά από σχεδόν ενάμισι μήνα παραμονής της στο Palawan των Φιλιππίνων. Στο πλευρό της για να την παραλάβει ήταν ο πατέρας της, του οποίου του είχε λείψει αρκετά, όσο εκείνη αγωνιζόταν στο Nomads!
Δες τις φωτογραφίες:

Η πρώτη ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την αποχώρησή της από το Nomads:

Read More

And More