Nomads: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα, την Δευτέρα η πολυσυζητημένη πρεμιέρα!

Μόλις τρεις μέρες… Μόλις τρεις μέρες μας χωρίζουν πριν την μεγάλη πρεμιέρα! Μόλις τρεις μέρες μας χωρίζουν από την στιγμή που η “καρδιά” του ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει να χτυπά στις Φιλιππίνες, ή μάλλον για να ακριβολογώ, η “καρδιά” του ΑΝΤ1 ,ήδη, χτυπά στις Φιλιππίνες!

Με άλλα λόγια, η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του “Nomads” στον ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει και το πρώτο ραντεβού με τους τηλεθεατές έχει κλειστεί για την Δευτέρα το βράδυ στις 9.00!

Και μπορεί η τηλεοπτική αυλαία ακόμα να μην έχει ανοίξει, άνοιξε ,όμως, από χθες η αυλαία των γυρισμάτων, μιας και οι πάντες στις Φιλιππίνες έχουν πιάσει δουλειά και πρώτος και καλύτερος; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος από την ημέρα που έφυγε, φροντίζει να μας ενημερώνει για όλα, για όλα όσα συναρπαστικά βιώνει στο “Nomads”, μέσα από το instagram.

Έτσι, και χθες, αλλά και σήμερα έχει ανεβάσει στο προσωπικό του λογαριασμό χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τις οποίες καταλαβαίνουμε πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν και τρέχουν με εντατικούς ρυθμούς. Και για του λόγου το αληθές; Ιδού λατρεμένη μερικές από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας.

Ο Γρηγόρης λατρεύει τα παιδιά, οπότε και θα του ήταν αδύνατον να αντισταθεί και να μην φωτογραφίσει αυτά τα υπέροχα, υγρά, αθώα παιδικά μάτια που τον κοιτούν και του χαρίζουν ατελείωτη θετική ενέργεια και πολύτιμα χαμόγελα.

Εμπρός στο δρόμο για το νησί Palawan, όπου κι έχει στηθεί αυτή η τεράστια παραγωγή για λογαριασμό του ΑΝΤ1!

Το “Nomads” κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα το βράδυ στις 9.00 και οι Αντεννικοί ετοιμάζονται να το υποδεχτούν με τυμπανοκρουσίες!

Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων, λοιπόν, 12 βδομάδες, 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες, 3 περιοχές διαμονής. Συνεχής μάχη για τη διαμονή, επιβίωση, και παραμονή στο παιχνίδι. 1 νικητής, 1 χρηματικό έπαθλο των 150.000€!
ΟΙ 21 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΡΙΑΛΙΤΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ:
Πιο συγκεκριμένα στο Nomads, θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια! Χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. H πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού.
Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz. Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο.
Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις.

Read More

And More