Nomads: Σπαλιάρας-Παπαργυρόπουλος κάνουν ζέσταμα ημίγυμνοι πριν το αποψινό αγώνισμα επικράτειας και… κόβουν ανάσες! [video]

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads Μαδαγασκάρη οι «Επίλεκτοι» και οι «Εισβολείς» θα αναμετρηθούν για ακόμη μια φορά και στις 21:00 οι τηλεθεατές του ANT1 θα καθηλωθούν για μια ακόμα φορά μπροστά στους δέκτες τους.

Στο «αγώνισμα της Επικράτειας» οι δύο ομάδες θα παλέψουν για να εξασφαλίσουν τη διαμονή τους στο «Νησί», το οποίο είναι ένας επίγειος παράδεισος συγκριτικά με τη δεύτερη περιοχή διαμονής, «Σαβάνα». Σε αυτή οι παίκτες δεν θα έχουν φαγητό και κρεβάτια, ενώ τριγύρω δεν θα υπάρχει ούτε θάλασσα.

Λίγες ώρες πριν την προβολή του νέου επεισοδίου, το TLIFE εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την προετοιμασία κάποιους από τους «Εισβολείς», λίγο πριν αναχωρήσουν για τον στίβο μάχης του απόλυτου reality περιπέτειας. Γιάννης ΣπαλιάραςΝάσος Παπαργυρόπουλος,Στέλιος Χανταμπάκης, και Ντάρια Τουρόβνικ κάνουν ζέσταμα, προκειμένου να είναι αποδοτικοί κατά τη διάρκεια του αγώνα και να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους.

Ωστόσο, το stretching των δύο πρώτων είναι αυτό που… κόβει ανάσες, καθώς και οι δύο διαθέτουν απίστευτα καλογυμνασμένα κορμιά, τα οποία σίγουρα θα ζήλευε ο κάθε άντρας.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More