Nomads: Όσα δεν γνωρίζεις για τον Δήμο Χαριστέα, αδερφό του πρώην ποδοσφαιριστή Άγγελου Χαριστέα

Οι παίκτες και των δύο ομάδων στο Nomads έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες διαβίωσης και αγωνίζονται για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Τόσο οι επίλεκτοι όσο και οι εισβολείς παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν τη νίκη. Όμως πλέον τα δεδομένα στο παιχνίδι αλλάζουν με την ένωση των δύο ομάδων. Ένας από τους δυνατούς παίκτες της ομάδας των επίλεκτων του Nomads είναι ο Δήμος Χαριστέας, γυμναστής και αδερφός του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Άγγελου Χαριστέα.

Ο 35χρονος Δήμος Χαριστέας είναι γυμναστής και πρώην ποδοσφαιριστής και κατάγεται από τις Σέρρες. Από τότε που θυμάται τον εαυτό του ασχολείται με τον αθλητισμό. Για πολλά χρόνια ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε από τον Άρη ενώ έχει φορέσει τις φανέλες του Ολυμπιακού Λευκωσίας, του Διαγόρα Ρόδου, της Νίκης Βόλου και της Kickers Offenbach. Είναι ο μικρός αδερφός του διεθνούς ποδοσφαιριστή και σκόρερ της Εθνικής Ελλάδος, Άγγελου Χαριστέα, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί. Το ποδόσφαιρο του δίδαξε πολλά για τη ζωή και τους ανθρώπους, αν και στα 27 του, εξαιτίας ενός τραυματισμού, αναγκάστηκε να το αφήσει. Έκτοτε εργάζεται ως γυμναστής.

Ο Δήμος Χαριστέας έχει ξεχωρίσει στο ριάλιτι επιβίωσης με το δυναμισμό και το χαρακτήρα του. Με τον διάσημο αδερφό του Άγγελο είναι πολύ δεμένοι και στηρίζει πάντα ο ένας τον άλλο. Δες φωτογραφίες από τη ζωή του παίκτη του Nomads.

Read More

And More