Nomads: Ποια είναι η Αθηνά Κωστοπούλου που ασχολείται με το χάντμπολ και το χορό [pics]

Στο Nomads οι παίκτες αγωνίζονται με όλες τους δυνάμεις, ψυχικές και σωματικές, για να παραμείνουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Σύντομα η ένωση των δύο ομάδων (γνωστές ως εισβολείς και επίλεκτοι) θα αλλάξει τα δεδομένα στο παιχνίδι. Μια από τις παίκτριες των επίλεκτων του Nomads που ξεχωρίζει με το γυμνασμένο σώμα της είναι η Αθηνά Κωστοπούλου. Πολλές φορές οι συμπαίκτες της αντιδρούν με τη στάση της απέναντι στην ομάδα και εκείνη από την πλευρά της εκφράζει τα παράπονα της. Όμως καταφέρνει να ανταπεξέρχεται στις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού.

Η 22χρονη Αθηνά κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι αθλήτρια χάντμπολ. Είναι διεθνής αθλήτρια χάντμπολ και τα τελευταία 10 χρόνια είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Παράλληλα ασχολείται με το χορό και συγκεκριμένα με τους λάτιν χορούς, γιατί μέσω της τεχνικής τους βελτιώνει την ευλυγισία της στο χάντμπολ. Έχει μάθει να λειτουργεί μέσα σε ομάδα αλλά πάντα είναι προσηλωμένη στο στόχο της. Αποφάσισε να συμμετάσχει στο Nomads γιατί θέλει να ξεπεράσει τα όρια της. Δηλώνει ερωτευμένη με το φαγητό και συγκεκριμένα με τη σπεσιαλιτέ του πατέρα της.

Σίγουρα είναι μια πολύ γυμνασμένη παίκτρια που αγαπάει τον αθλητισμό και τον χορό, όπως βλέπουμε και από τις αναρτήσεις της στο instagram.

Read More

And More