Nomads: Το πρώτο μήνυμα της Μαριάννας Καμαρωτάκη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης

Η Μαριάννα Καμαρωτάκη αποχώρησε από το Nomads λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Την Κυριακή παρακολουθήσαμε το τελευταίο live από την Μαδαγασκάρη, καθώς σε μία εβδομάδα το ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώνεται, όπως ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουρας. Οι δύο παίκτες που αποχώρησαν μετά από ψηφοφορία του κοινού και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, είναι η Μαριάννα Καμαρωτάκη και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Η 34χρονη Μαριάννα είναι προπονήτρια cross training και κατάγεται από την Κρήτη. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Είναι αισιόδοξη, παρορμητική και αυθόρμητη. Αν και έχει έντονη προσωπικότητα προτιμάει να δίνει κίνητρα στους ανθρώπους γύρω της και όχι να τους διατάζει. Της αρέσει να συνεργάζεται με όσους είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους. Το Nomads σίγουρα ήταν για εκείνη ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα καθώς πάντα ήθελε να ζήσει μια περιπέτεια στην παραλία. Στο παιχνίδι ξεχώρισε με τον δυναμισμό και τον έντονο χαρακτήρα της, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό.

Το απόγευμα της Δευτέρας η Μαριάννα Καμαρωτάκη θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν και δημοσίευσε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η πρώην παίκτρια του Nomads ανέβασε μια φωτογραφία ενός ειδυλλιακού τοπίου και έγραψε: “Μια αξέχαστη εμπειρία έφτασε στο τέλος της. Σας ευχαριστώ όλους και πάνω απ’ όλα την παράγωγη του @nomadsant1 που μου έδωσε την ευκαιρία να την ζήσω!”

Read More

And More