Nomads: Χαμός στο Twitter με τις νέες δηλώσεις Μαυρίδη για το… απαγορευμένο παγκάκι!

Μπορεί στην αρχή του Nomads, ο Γιώργος Μαυρίδης να είχε κερδίσει την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, αλλά φαίνεται πως όσο το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του, ο γνωστός tattoo artist χάνει τους θαυμαστές του. Ο Γιώργος, μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη και τον Γιώργο Κατσινόπουλο έχουν φτιάξει την δική τους “κλίκα” και δεν θέλουν να κάνουν παρέα με κανέναν άλλο παίκτη.

Μάλιστα, οι τρεις άντρες έχουν φτιάξει και ένα μικρό “στέκι” στην παραλία, στο οποίο έχουν απαγορεύσει στους υπόλοιπους να… πλησιάζουν! «Έχουμε φτιάξει ένα μέρος με παγκάκια και τραπεζάκι με κήπο, έχουμε και τη σημαία και ζητήσαμε από τα παιδιά όμορφα κι ευγενικά ότι δεν θέλουμε να πλησιάζουν, δεν θέλουμε να το χρησιμοποιεί κανένας. Έτσι κι αλλιώς δεν κάνουμε παρέα, ας μην κρυβόμαστε. Δεν θέλουμε να πλησιάζουν τον χώρο. Προφανώς να μην κάτσουν μαζί μας ή να μην τον χρησιμοποιούν για να μη χαλάσει, να το προστατεύσουμε» δήλωσε στο χθεσινό επεισόδιο ο Γιώργος Μαυρίδης.
Φυσικά, αυτή η δήλωση “άναψε” φωτιές στο Twitter, με τους περισσότερους χρήστες να μην έχουν και πολύ καλά λόγια να πουν για τον Μαυρίδη…
Δες τις καλύτερες αντιδράσεις:

Read More

And More