“Νόμος και Τάξη” στα βράδια του Star με ολοκαίνουργια επεισόδια !

“Νόμος και Τάξη”… Πραγματικά τι άλλο να πει κανείς για την δεύτερη, μακροβιότερη σειρά στα τηλεοπτικά χρονικά ! Είναι μία σειρά που έχει αγαπηθεί τόσο, που όντως πια δεν χρειάζεται… συστάσεις ! Αλλωστε, χρόνια τώρα καθηλώνει τους τηλεθεατές σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, ενώ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πέντε πιο επιτυχημένες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης και μετράει δεκάδες υποψηφιότητες στα βραβεία EMMY.

Και επειδή το “Νόμος και Τάξη” έχει αγαπηθεί εδώ και χρόνια και από το ελληνικό κοινό, το οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί στην γοητεία του αστυνομικού μυστηρίου, σας λέω πως η συγκεκριμένη σειρά, βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας, μέσα από το Star βεβαίως – βεβαίως, με ολοκαίνουργια επεισόδια.

Θύτης, θύμα, μάρτυρες, κατήγοροι και κοινό, συνθέτουν το παζλ του έβδομου κύκλου επεισοδίων της σειράς, ο οποίος είναι τόσο έντονος και φορτισμένος συγκινησιακά που προβάλλει το χρονικό του εγκλήματος σαν… “déjà vu” στη μνήμη και όλα αυτά κάθε βράδυ στις 11.30 !

Tips για τον 7ο κύκλο επεισοδίων…

Ø Είναι παραγωγής 2007 – 2008 και θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια.
Ø Έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 4 Οκτωβρίου 2007 και τον παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 7.46 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Ø Σε ρόλους γκεστ – σταρ θα απολαύσουμε τους: Στιβ Γκούτενμπεργκ (Η μεγάλη των μπάτσων σχολή), Ερικ Ρόμπερτς (Οι σπεσιαλίστες, Το τρένο της μεγάλης φυγής) και Άντριου Μακάρθι (Τρελό Σαββατοκύριακο στου Μπέρνι, Το μπαράκι του Σαν Έλμο)

Tips για την σειρά, γενικότερα !

Ø Η σειρά τιμήθηκε με το ΒΜΙ TV Music Award για τις χρονιές 2003, 2004 και 2005 και με ASCAP Film and Television Music Awards στην κατηγορία καλύτερη σειρά το 2006.

Ø Τον Ιούλιο του 2005 το αμερικανικό δίκτυο NBC πούλησε τα δικαιώματα στο γαλλικό κανάλι TF1 και γυρίστηκε η σειρά αλά …γαλλικά! Ο πρώτος κύκλος αποτελούνταν από 8 επεισόδια, έκανε πρεμιέρα τον Μάιο του 2007 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Ø Τον Μάρτιο του 2007 το παράδειγμα της Γαλλίας ακολούθησε η Ρωσία και γύρισε το δικό της «Νόμος και Τάξη : Αστυνομικές Ιστορίες» στα ρώσικα.

Read More

And More