Νόνη Δούνια: Ανοιξιάτικη βόλτα στη θάλασσα! [pics]

Η Νόνη Δούνια ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο της με τον καλύτερο τρόπο! Η γνωστή πολιτικός μπορεί μέσα στην εβδομάδα να φορά το κοστούμι της και να τρέχει από τη Βουλή στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της, όμως τα Σαββατοκύριακα φροντίζει να τα περνά χαλαρά μαζί με την οικογένειά της είτε στην Αθήνα είτε στο αγαπημένο της νησί, τις όμορφες Σπέτσες. H όμορφη βουλευτής και ο σύζυγός της, Κυριάκος Μουρατίδης περίπου 16 χρόνια έγγαμου βίου και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Στάθη και την Ζαφειρία.

Η ίδια είναι αρκετά δραστήρια στα social media και συχνά τροφοδοτεί το προφίλ της με διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Πριν μερικές ώρες, λοιπόν, η Νόνη Δούνια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram δύο στιγμιότυπα από την ανοιξιάτικη βόλτα που έκανε δίπλα στη θάλασσα χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας τα αθλητικά ρούχα της.

“Θάλασσα αγαπημένη… Μια βόλτα αρκεί για να αποφορτιστώ και να ανακαλέσω όλες τις ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια στις Σπέτσες που τόσο πολύ θα ήθελα να βρίσκομαι αυτή τη στιγμή”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

Η Νόνη Δούνια ποζάρει με casual look δίπλα στη θάλασσα.

Read More

And More