Νόνη Δούνια: Αποκαλύπτει αν θα συγχωρούσε την απιστία, γιατί βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές και το… πάθος της!

Όμορφη δυναμική και με μια μοναδική ποιότητα η Νόνη Δούνια έχει καταφέρει να έχει μια ιδιαίτερη παρουσία σε όλα όσα έχει κάνει, τόσο στο χώρο της μόδας, όσο στο χώρο της υποκριτικής και τα τελευταία χρόνια στο χώρο της πολιτικής! Μητέρα δυο υπέροχων παιδιών, νοικοκυρά παθιασμένη με την καθαριότητα, σύζυγος και επαγγελματίας, η Νόνη Δούνια διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στην Α’ περιφέρεια του Πειραιά και έχει ευαισθησίες και πολύ όρεξη για δουλειά!

Σήμερα η Νόνη Δούνια, αποκαλύπτει στο TLIFE, το λόγο που κατεβαίνει στις εκλογές, τι θα κάνει αν εκλεγεί, αλλά  και άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής! Θα συγχωρούσε μια απιστία; Θα έκανε πλαστική; Για ποιο αξεσουάρ που λατρεύει έχει ξοδέψει τα περισσότερα λεφτά; Γιατί είναι… παθιασμένη με την καθαριότητα;

Τι λατρεύεις και τι δεν αντέχεις στον Πειραιά;

Είμαι Πειραιώτισσα και οπότε δεν υπάρχει κάτι που να μην λατρεύω στη γειτονιά που μεγάλωσα… Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ο Πειραιάς έχει πολλές δυνατότητες να αξιοποιηθεί και αυτός είναι ένας λόγος που είμαι υποψήφια. Για να κάνω ό,τι μπορώ. Για το καλύτερο.

Γιατί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Γιατί μέσα από το πρόγραμμά της Νέας Δημοκρατίας, πιστεύω ότι η χώρα θα αλλάξει προς το καλύτερο. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο εκτός από τις λύσεις που προτείνει για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα, όπως η οικονομία και οι επενδύσεις, περιέχει και κοινωνική πολιτική που στόχο έχει, να λύσει προβλήματα της καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μας.

Πες μας 5 λόγους που θα κάνουν τους πολίτες της Α΄ Πειραιά να ψηφίσουν Νόνη Δούνια!

1. Δουλεύω με διάθεση και προσήλωση στο στόχο μου
2. Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα
3. Γιατί στόχος μου είναι να συνεισφέρω σε λύσεις των απλών καθημερινών προβλημάτων των πολιτών
4. Γιατί ως μητέρα θέλω να κάνω ότι περνά από το χέρι μου για τα παιδιά μου και τα παιδιά των συμπολιτών μου ώστε να δημιουργήσουν στη χώρα μας και όχι στο εξωτερικό!
5. Γιατί είμαι άνθρωπος της διπλανής πόρτας

Τι ονειρεύεσαι να κάνεις όταν εκλεγείς βουλευτής;

Να επισημάνω τα προβλήματα και να συνεισφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε το κέντρο εξουσίας να κάνει αυτό που πρέπει. Βασικός μου στόχος είναι οι κάτοικοι των νησιών και του Πειραιά, να αποκτήσουν το μέλλον που τους αξίζει και να έχουν μία καθημερινότητα όπου το κράτος να λειτουργεί δίπλα τους ως σύμμαχος και όχι ως εχθρός.

Θα συγχωρούσες την απιστία;

Θέλω να είμαι ειλικρινής. Θα στενοχωριόμουν πολύ αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Όμως, ναι θα τη συγχωρούσα. Δεν θα χάλαγα το σπίτι μου εύκολα. Πιστεύω ότι ο γάμος είναι μία απόφαση που πρέπει να τη στηρίζεις για πάντα.

Είσαι αυστηρή με τα παιδιά σου ή τους κάνεις όλα τα χατίρια;

Θεωρώ είμαι αυστηρή αλλά όσο πρέπει. Δεν πρέπει νομίζω μία μητέρα να κάνει όλα τα χατίρια στα παιδιά της γιατί δεν θα μάθουν να εκτιμούν και να σέβονται.

Ποιο θεωρείς ότι είναι το μυστικό για ένα πετυχημένο γάμο μέσα στα χρόνια;

Ο διάλογος και η συνεχής προσπάθεια. Η καθημερινότητα κουράζει πολλές φορές και απορροφά το σύντροφό μας από τις υποχρεώσεις. Η επικοινωνία είναι απαραίτητη για να μην απομακρύνεται ο ένας από τον άλλον.

Ποιο σχόλιο ή δημοσίευμα που έχεις διαβάσει σε έχει στεναχωρήσει;

Παλαιότερα λόγω της δουλειάς μου με ενοχλούσαν κάποια. Γιατί έβγαινε μία εικόνα προς τα έξω που δεν είχε σχέση με την πραγματική Νόνη. Σήμερα, πρέπει να σας πω ότι δεν δίνω καμία σημασία γιατί ξέρω ότι όταν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο δεν μπορεί να αρέσει σε όλους. Στην Ελλάδα δυστυχώς μπαίνουν εύκολα κάποιες φορές και αδίκως «ταμπέλες», οπότε έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με αυτά αλλά με τα σχέδια και τους στόχους που βάζω.

Διάβασα κάπου ότι έχεις πάθος στο σπίτι με την καθαριότητα! Καθαρίζεις μόνη σου το σπίτι; Έχεις βάλει “κανόνες” στα παιδιά να προσέχουν;

Η αλήθεια είναι ότι είμαι παθιασμένη με την καθαριότητα. Μου αρέσει να φροντίζω το σπίτι μας. Κάνω μόνη μου τις δουλειές παρά το φορτωμένο πρόγραμμά μου, γιατί πιστεύω σε αυτό που έλεγαν οι παλιοί «η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά». Θέλω να το μεταδώσω στα παιδιά μου. Θεωρώ σωστό καταρχάς η κόρη μου να μάθει ως κοπέλα ότι το σπίτι χρειάζεται τη δική της φροντίδα και πρέπει να ξέρει για παράδειγμα να ξεσκονίζει και να μαγειρεύει και ο γιος μου να μάθει να εκτιμά ότι πρέπει να σέβεται τον κόπο της μαμάς και αργότερα της όποιας κοπέλας επιλέξει! Οπότε, «ναι» τους λέω να προσέχουν. Όχι σαν υστερική αλλά όταν κάνω δουλειές θα πρέπει να καταλαβαίνουν ότι δεν είμαι «υπηρέτριά τους» αλλά το κάνω για να είναι το σπίτι μας πιο όμορφο για όλους μας.

Θα κάνεις πλαστική αν νιώσεις ότι ο χρόνος έχει αλλοιώσει κάτι στο πρόσωπο ή στο σώμα σου και δεν σου αρέσει;

Πρέπει να σας πω ότι δεν βάφω ούτε τα μαλλιά μου. Ακόμη και γκρίζα να βγάλω – που θα βγάλω κάποια στιγμή, δεν θα ήθελα να τα βάφω. Πιστεύω ότι πρέπει να σέβομαι το χρόνο και κάθε ηλικία προσφέρει και κάτι… έστω και ρυτίδες! Ανήκω στην κατηγορία γυναικών που πιστεύουν ότι το φυσικό είναι πιο όμορφο.

Πες μας 3 ελαττώματα και 3 προτερήματά σου!

Νομίζω ότι τα ελαττώματά μου λειτουργούν ταυτόχρονα και ως προτερήματα.Θεωρώ ότι είμαι ειλικρινής και αυτό πολλές φορές δεν αρέσει στους άλλους. Είμαι πρόθυμη στο να στηρίζω ανθρώπους όταν και όσο μπορώ αλλά από την άλλη αυτό μπορεί να λειτουργήσει εις βάρος μου. Είμαι τελειομανής και από τη μία αυτό είναι δημιουργικό αλλά από την άλλη ενδεχομένως εξαντλητικό.

Είσαι μια γυναίκα που προέρχεσαι από το χώρο της μόδας! Για ποιο αξεσουάρ, ρούχο ή παπούτσια έχεις ξοδέψει τα περισσότερα λεφτά για να τα αποκτήσεις;

Θα σας πω ότι έχω αδυναμία στα παπούτσια. Δεν ξοδεύω χρήματα για αξεσουάρ και ρούχα αλλά για τα παπούτσια το κάνω. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητα γιατί ολοκληρώνουν το “look”.

Read More

And More