Νόνη Δούνια: Αυτά είναι τα πιο ευτυχισμένα της γενέθλια! Τα πόσα κλείνει;

Τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια είναι τα φετινά για τη Νόνη Δούνια! Η βουλευτής Πειραιά της Ν.Δ, κλείνει σήμερα τα 48 της χρόνια και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ, όχι μόνο γιατί κατάφερε να πραγματοποιήσει τους στόχους της και έχει μια υπέροχη οικογένεια αλλά και γιατί πριν λίγο καιρό έκανε μια εγχείριση στην καρδιά και έλυσε ένα πρόβλημα υγείας που την απασχολούσε από μικρό παιδί!

Η Νόνη είχε πει σε συνέντευξή της πριν λίγο καιρό στα Παραπολιτικά: αντιμετώπιζα ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας και υπεβλήθην σε μια προγραμματισμένη επέμβαση επιδιόρθωσης βαλβίδας καρδιάς. Οι ιατροί έκαναν άριστα τη δουλειά τους και όλα, ευτυχώς, πήγαν καλά. Εχω ήδη επιστρέψει στα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και στην καθημερινότητά μου. Με την ευκαιρία της ερώτησής σας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για το συγκινητικό ενδιαφέρον που έδειξε για την κατάσταση της υγείας μου.

Η Νόνη ποζάρει μπροστά από την τούρτα με τα κεράκια να σχηματίζουν το νούμερο 48! “Όμορφα να ξυπνάς με ευχές από τα αγαπημένα σου πρόσωπα! ❤️#birthdaygirl #48yearsyoung” έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της!

Read More

And More