Νόνη Δούνια: Δεν μετανιώνει για τις sexy φωτογραφίσεις της

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της στις επικείμενες εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, πυροδότησε την επανεμφάνιση γυμνών φωτογραφιών από το παρελθόν της. Τα σχόλια “Κα – Νό – νη Δούνια” ήταν ίσως τα πιο διακριτικά από όσα συνόδευσαν τις επίμαχες φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Η υποψήφια βουλευτής Νόνη Δούνια δίνει τη δική της απάντηση σε συνέντευξη της στο περιοδικό People.

“Είναι κάτι αναμενόμενο. Το περίμενα. Πάντα θα υπάρχουν άνθρω­ποι που θα προσπαθούν να σε μειώ­σουν και να σε ενοχλήσουν με κάποιον τρόπο. Πάντα θα υποστηρίζω τις επι­λογές μου. Εργαζόμουν ως μοντέλο είκοσι χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι μετάνιωσα για τις φωτογραφί­σεις” ξεκαθαρίζει η Νόνη Δούνια.

“Ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς μου και οι επιλογές μου έγιναν με τα τότε δεδομένα. Αν κάποιος θέλει να με πολεμήσει, είναι αναμενόμενο πως θα χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογρα­φίες. Οι περισσότεροι προτιμούν να αναδημοσιεύσουν ή να σχολιάσουν μια φωτογραφία πριν από είκοσι χρόνια από το να κάνουν το ίδιο για μια εθελοντική δράση” καταλήγει.

Όσο για το πως βλέπουν οι δικοί της άνθρωποι την απόφαση της να κατέλθει ως υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές, η Νόνη Δούνια απαντά: “Ορισμένοι είναι επιφυλακτικοί ενώ άλλοι είναι υπερβολικά αισιόδοξοι”. Ο σύζυγός της Κυριάκος Μουρατίδης είναι και σε αυτή την απόφαση στο πλευρό της για να τη στηρίξει καθώς όπως παραδέχεται εκείνη: “Η γνώμη του συζύγου μου είναι εκείνη που για εμένα μετράει περισσότερο. Με επηρεάζει και με παρακινεί να κάνω πράγματα”.

Περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί.

Read More

And More