Νόνη Δούνια: Έκλεψε τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία της νέας Βουλής! [pics]

Στη Βουλή ήταν στραμμένο σήμερα το ενδιαφέρον καθώς, στις 11:00 το πρωί, ορκίστηκαν οι νέοι βουλευτές που θα απαρτίζουν τη σύνθεση του νέου Κοινοβουλίου. Η ορκωμοσία των βουλευτών της νέας Βουλής έγινε με κάθε επισημότητα, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, ο οποίος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό. Υπενθυμίζεται πώς οι βουλευτές είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν θρησκευτικό ή πολιτικό όρκο.

Η τελετή αγιασμού της Βουλής ξεκίνησε λίγο πριν τις 11:20 και διήρκεσε περίπου δεκαπέντε λεπτά. Ο κ. Ιερώνυμος κατά την εισόδου του στην αίθουσα της ολομέλειας χαιρέτησε με χειραψία τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ μετά την ολοκλήρωση της τελετής ευχήθηκε «καλή δύναμη σε όλους και τον καθένα ξεχωριστά».

Οι γυναίκες της Βουλής κατάφεραν και σήμερα να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές τους επιλογές. Μια από αυτές που ξεχώρισε με την παρουσία της ήταν η Νόνη Δούνια, η οποία πραγματοποίησε μια απόλυτα chic εμφάνιση. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα μωβ κοστούμι, το οποίο συνδύασε με κίτρινες ψιλοτάκουνες γόβες και μικρό δερμάτινο τσαντάκι στην ίδια απόχρωση. Το μακιγιάζ της ήταν απαλό, σε γήινες αποχρώσεις με έμφαση στη ρίζα των βλεφάρων, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν σινιόν κότσο.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More