Νόνη Δούνια για Γιώργο Νταλάρα: «Θα με ενοχλούσε αν είχε ειπωθεί στο παιδί μου»

Το δικό της σχόλιο για τον τρόπο με τον οποίο ο Γιώργος Νταλάρας αντιμετώπισε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν κατά την έξοδό του από ραδιοφωνικό σταθμό, εξέφρασε η Νόνη Δούνια.

Η Νόνη Δούνια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star, τονίζοντας πως δεν αμφισβητεί την καλλιτεχνική αξία του Γιώργου Νταλάρα, ανέφερε, «Εγώ μένω στο γεγονός και το γεγονός, που θα ήθελα να σχολιάσω και θα ήθελα να μείνει ο σχολιασμός, είναι ο τρόπος που τοποθετήθηκε ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης. Δεν αμφισβητείται η αξία του. Θεωρώ ότι μπορούμε να μιλάμε με σεβασμό προς όλους τους ανθρώπους γύρω μας. Φυσικά, θα με ενοχλούσε πάρα πολύ αν είχε ειπωθεί στο παιδί μου “είσαι χαριτωμένη” και να αναφερθούμε μόνο στους ανθρώπους που είναι ο θείος, ο παππούς κι η γιαγιά».

 

«Ως μητέρα, ως σύζυγος, ως κόρη, ως αδερφή και ως γυναίκα, θεωρώ ότι η κοινωνία μας έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Ο ρόλος αυτός ότι ο άντρας έχει τον κύριο λόγο έχει τελειώσει και το έχουμε βάλει πίσω μας…Ο καθένας έχει την άποψή του και είναι σεβαστή. Δεν θα κρίνω τις απόψεις των άλλων» πρόσθεσε η Νόνη Δούνια.

Read More

And More