Νόνη Δούνια για τη λιποθυμία της: «Υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου, πρέπει να ακούμε τα “καμπανάκια”»

Για την ξαφνική λιποθυμία που είχε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Μega Kαλημέρα” η Νόνη Δούνια. 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε πως όλα είναι καλά αλλά τόνισε πως πρέπει όλοι οι άνθρωποι να ακούνε το σώμα τους όταν τους χτυπάει “καμπανάκια” και να μην φτάνουν στα όρια υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις τους.

«Κάποιες φορές εμείς οι άνθρωποι και ειδικότερα οι γυναίκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολλαπλούς ρόλους, υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα επεισόδιο που λειτούργησε συνδυαστικά με πίεση, κούραση, αϋπνία γιατί βρίσκομαι και σε περίοδο κλιμακτηρίου στα 50 οπότε δεν έχω καλό ύπνο. Δεν είχα φάει το πρωί, είχα προσπαθήσει να προλάβω και την πρωινή μου προπόνηση γιατί καθημερινά ξυπνάω στις 6 για να βρίσκομαι στης 7 στο κολυμβητήριο και να προλάβω όλα τα υπόλοιπα μέσα στη μέρα. Όλο αυτό λειτούργησε συνδυαστικά, ήταν και η ζέστη μέσα στην ολομέλεια. Πήγα να σηκωθώ και λιποθύμησα.

Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να προσέχουμε την υγεία μας γιατί αυτή είναι πάνω από όλα και ειδικότερα οι γυναίκες που έχουμε πολύ περισσότερους ρόλους να υπηρετήσουμε καθημερινά, ειδικά όσες είμαστε και μητέρες. Όταν προσπαθείς να είσαι τέλεια σε όλους τους ρόλους πολλές φορές δε χωράνε. Γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε και λίγο πίσω, να ακούμε το σώμα μας όταν μας χτυπάει ένα καμπανάκι και να αφήνουμε ίσως κάποια πράγματα στο πλάι. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος λόγω του ιστορικού μου ανησύχησε αλλά είμαι μια χαρά απλώς χρειάζομαι λίγη ξεκούραση» είπε η Νόνη Δούνια.

Read More

And More